It´s all love

@stjernbergrobin Instagram stories
 

One month since RIX FM Festival in Växjö

 
Att det är en månad sedan jag kände lycka på RIX FM Festival och såg Robin Stjernberg på scenen där han hör hemma, saknar honom så mycket! Vill bara ha ett nytt gig att se fram emot igen, träffa alla fina och känna lyckoruset denna hösten också. Men ingen spelning än i höst/vinter, då han är i studion just nu.
 

Fall is in the air

Hans fluffiga hår är borta igen, men jäklar vad jag älskar Robin Stjernberg stil! Ny frisyr, studio och management, höst EP får gärna hända nu. 
 
He is so damn good
@stjernbergrobin

6 years since Idol 2011

 
Hösten tog mig med storm ännu en gång med Idol 2017 och det är nu 6 år sedan jag såg Robin Stjernberg första audition i Idol 2011 med "Who You Are", denna röst kontroll redan då! Men jäkla vad han har utvecklas som musiker och låtskrivare på dessa åren som jag har följt hans musik resa, från band medlem 2010 till vinnare av Melodifestivalen både som artist 2013 och låtskrivare 2017.
 
Så otroligt stolt över honom, kärlek

I let you feed on my love, cause I'll never get enough

 
Beställde äntligen en av mina fotografier på Robin Stjernberg som fotoförstoring att ha på väggen plus vanliga selfie kort, kommer bli kärlek med en vit ram. Ska bara få tag på en snygg sådan också. Har egentligen för många bilder jag vill framkalla, men denna är verkligen den bästa från RIX FM Festival detta året från Nyköping, som jag vill minnas och se varje dag.
 
Uppdaterar blogg design och layout om inte allt är på sin plats

Music heaven

 
Music heaven, när Niello är välkommen tillbaka från Grekland! Inte alls avundsjuken, vill också lyssna på ny magisk och mäktig Robin Stjernberg musik...denna första höst veckan har varit lång och grå utan Robin, tack och lov för fredag och helg imorgon!
 
Uppdaterar blogg design och layout