Let Me Dance With You

Happy birthday, Robin Stjernberg!

En speciell kille har sin födelsedag idag, en riktig sann hjälte för oss. 
 
Detta är vår fanvideo till Robin Stjernberg den 22 februari 2015. Efter allt arbete han gör och överraskningar han ger oss. Och får så mycket kärlek från honom, så vill vi ge något tillbaka och det här är ett sätt att ge tillbaka och visa vår kärlek. Speciellt tack till alla "Stjernor", som har skickat in vackra bilder och ord varför vi älskar honom. Tack för alla fina ord ni ger mig, men detta hade aldrig gått utan er! 
 
Är obeskrivligt tacksam för allt han har gjort och gör, denna killen har ett hjärta av guld. Saknar ord, hur fantastisk underbar han är! Är fortfarande nervös över paketet jag skickade, tills Robin kommer hem från Thailand. Ser överraskningen, och lägger upp något om det kanske.
 
Men nästa vecka åker jag till Stockholm!
Massa kärlek Tess
 
 
 
 

Robin Stjernberg´s present 2015

Efter att jobbat länge på en present, känns det bra att få äntligen skicka den till en älskvärd och godhjärtad person. Galet att tiden gick så fort egentligen! Håller alla tummar och tår, att allt kommer fram i en bit och en viss födelsedags gris kommer hem från Thailand och ser allt! Saknar honom i Sverige! Nu ska grattis fanvideon bli klar till hans riktiga födelsedag den 22 februari, som jag kommer ladda upp på min Youtube sida på söndag. Kommer bli riktigt roligt att ladda upp videon med alla fina bilder och texter från "stjernor".
 
Tack alla som har varit med och skapat en liten överraskning till Robin, efter allt jobb han gör för oss är han värd all kärlek. Och efter denna fantastiska överraskningen från honom, då ger vi honom en riktigt överraskning på hans födelsedag! 
 
Till en riktigt speciell kille, en present till en sann hjälte från 76 sidekicks.
Massa kärlek Tess
 
 

Let me dance with you

Vilken fantastisk överraskning fredag den 13 februari! Robin kör den officella Let´s Dance 2015 låten "Let me dance with you" och därmed släppt en ny singel med dj TDK. 
 
Hade hört ett ryckte att hålla koll på tv4, men inte vad för något. Blev lite smått förvånad men samtidigt stolt, när jag hörde Robin´s röst på reklam till Let´s Dance programmet. Men kan inte riktigt få in än att hans låt går på tv4 reklamen varje dag nu till den 27 feb. Lyssna på hela låten på Spotify! 
 
 
Ville så försöka få fram texten till party kryssningen den 26 feb så gjorde ett försök, man har iallafall en överblick över låten.