With you I will be fine

Känns som Robin har varit i USA jättelänge, hoppas han har det helt fantastiskt där borta! Men nu får han ta och komma hem, saknar denna goa själen. Men snart träffar jag honom i Växjö, på måndag den 7 juli kör vi allsång med fina vänner och Robin! Längtar sjukt mycket till helgen, semester, mys, åka på gig, äntligen börjar sommaren!! Tagga gig igen! Jag kommer tusan få leva i en resväska juli-aug, men älskar sommar roadtrip! Någon måste packa för 9 dagar äventyr, hur? Falkenberg - Växjö - Kristianstad - Falkenberg - Svedala This will be fun! Har total ångest med denna packningen!
 
Oj, hejsvejs! 8 planerade Robin gig och 4 kanske hittills detta året! Så det kan gå...blivit lite galen om man sitter och kollar resor till små gig för han inte har turné detta året!
 
 

Rixfm Festival 2014

Robin´s turné stopp för Rixfm festival är ute! Under dagen kom det upp datum på Bands in town appen, men själva Rixfm har inte släppt vilka städer artisterna kommer till än. Troligtvis kommer det nästa vecka. Så jag blev så förvånad att dom kom upp idag, men otroligt glad!! Men Rixfm "snart" och detta upplägget av info är så dåligt, blir så less. Men nu taggar vi festivalen i augusti, kommer bli galet roligt! 
 
Att se Växjö och Malmö är verkligen ett lyckorus! 
 
 

More gig update 2014

 Nya gig datum för stjärnan, Robin leverarer! Juli och augusti kommer bli så fantastiska.
 
 

Gig 2014

Just nu är Robin i L.A och spelar in musikvideon till Body Language, och det syns att han trivs både på Instagram och Twitter! Han vill gärna reta oss att musikvideon kommer bli galet bra. Så mycket kärlek till den killen. Här kommer lite av hans spelningar framöver! Jag tänkte försöka åka på så många gig jag kan plus Rixfm festival, så otoligt stolt över honom. Vill träffa och stötta honom genom allt. 
 
 

Rix topp 6 klockan 6

Glöm inte att rösta på rix topp 6, Robin är utmanare 2 ikväll med Body Language! 
 
 

Body Language lyric

Mitt försök att få fram texten till "Body Language", det är minst sagt en unik men cool låt! 
 
 

Rixfm Festival 2014

 
Det är nu klart att Robin följer med Rixfm festival turnén i år igen, så mycket glädje och kärlek till detta! Ny singel och nu Rixfm festival, jag är otroligt glad!! Nu gäller det bara att hålla alla tummar och tår att han kommer till dom rätta städerna, som jag kan ta mig till. Men ska verkligen försöka åka till tre stopp, denna dagen har varit en turdag för mig! 
 

Body Language is out now!

Den är äntligen här!! Hugg in och ät nonstop, lyssna på Spotify och sprid samtidigt köp den på iTunes! Body Language är den fräckaste, coolaste låten jag hört på länge. Det svänger om den och har så mycket Robin swag, nya soundet är fanatstiskt coolt! Touchdown!! Robin är tillbaka med ny cool, svängig stil. Body Language är perfekt, så otroligt bra jobbat! Denna otroliga talang, han berör. Så stolt över honom, kärlek. 
 
Från Norra skåne tidningen; "Body language låter inte som något Robin gjort förut" - Vit popsoul med mycket glädje och ett sound som verkligen är ”nu” i sommar. Lätt, schyst och entertainment, beskriver han själv låten. 
 
Jag hugger in och äter just nu Body Language nonstop, så sjukt bra! Men det sjukaste jag hörde på Rixfm - Robin har släpps sig, alltså en ny låt! 
 
 

Was gonna tell you, what you meanin' to me

But I can't find a word strong enough. 
24/5-14 Kristianstad