Have a lovely weekend

Miss this one so much! That snuggle when Robin Stjernberg even is beautiful in characterized, thank you for always putting a smile on my face. 
 
Webdesign update, stay tuned!
 
Photo from @stjernbergrobin Instagram Stories

Throwback Hässleholm 2014

Robin Stjernberg // Hässleholm 2014
Photo: Therese Henriksson
 
 
 

Feed On My Love - Lyric

 
Feed On My Love
Written by: Robin Stjernberg
 
You made me hunger for a heart, that never gives me what I want
You don't feel I feel every scar you leave on me, my love
Still I'd do anything for you if you'd go down, I'd go down too
Now I've got everything to lose, yeah that's who I've become
 
Keep treating me as a stranger. But I know you inside out
Keep hoping sooner or later. You will give me all you've got
 
I let you feed on my love
and you just spit it right out
I let you feed on my love. Cause I'll never get enough
I let you feed on my love
Oooh
 
You're just like poison in my veins
My mind and body's in the chains
And even though they always break out 
They just come back again
 
 Keep treating me as a stranger. But I know you inside out
Keep hoping sooner or later. You will give me all you've got
 
 I let you feed on my love
and you just spit it right out
I let you feed on my love. Cause I'll never get enough
I let you feed on my love
Ohhhh
 
Ah, ah, ah ah, ah, ah, ah, ah 
 
Cause I'll never get enough
I let you feed on my love
Ah, ah, ah ah, ah, ah, ah
Ooohhh Oooohhh
 
I let you feed on my love
and you just spit it right out (Spit it right out)
I let you feed on my love. Cause I'll never get enough
I let you feed on my love
Ooohhhh
 
Ah, ah, ah ah, ah, ah, ah, ah 
Feed on my love
Ah, ah, ah ah, ah, ah, ah, ah 
Feed on my love
 
Cause I'll never get enough
I let you feed on my love
Ah, ah, ah
Heeey (ah, ah, ah)

New music is on the way

Robin Stjernberg new EP is on the way! Med ny studio och ett nytt samarbete med Yamaha Music Sweden, älskar hans comeback 2017! Längtar så till nya musiken och se honom på scenen igen, där han hör hemma. Men han behöver släppa release datum till EP nu, har jag sagt att jag inte kan vänta längre!
 
Stockholm och kryssning om 45 dagar! 
 
Photo from @stjernbergrobin Instagram

Hello Sunshine

Underbara och världens finaste! Våren är här och jag ser fram emot allt så otroligt mycket, kan inte vänta längre! Saknar honom jättemycket! Jag vill att Robin Stjernberg EP ska släppas nu iallafall ett release datum och alla turné datum, så jag kan planera min sommar. Men plötligt hände det något i fredags, Skåne baby den 11 augusti! Denna lycka att han har gig i Hässleholm i sommar!! Så bäst att han alltid kommer tillbaka till sin hemstad och Skåne. Hoppas verkligen att han följer med Rix fm festival turnén i sommar också när han har gjort comeback, sist han följde med festivalen var 2014. Och i april presenteras årets festival städer, som är snart! 
 
You are my sunshine
 
Photo from @stjernbergrobin Instagram

Hässleholms-festen 2017

Boka in Hässleholms-festen fredagen den 11 augusti för Skåne´s stolthet Robin Stjernberg står på hemmaplanen stora scen kl. 20.30! I augusti förvandlas Djupadalsparken återigen till ett stort festivalområde med två scenområden, över 10 olika artister & band samt mat- & öl-tält.
 
Varmt välkomna!
BILJETTER UTE NU
Line up & biljetter på: www.hässleholmsfesten.se
 
 

Guldstänksgalan 2017

Företags och näringslivsgalan Guldstänk fick extra guldkant av medverkande stjärnan Robin Stjernberg under live sändningen från Västerås igår. Han är tillbaka, superladdad! Återligen på ett företags gig (som alltid bokar honom) så hoppas verkligen riktiga turné datum släpps snart, som jag saknar jättemycket. 
 
"Nya låtar på gång och en vinnarlåt i Melodifestivalen. Robin Stjernbergs batterier är färdigladdade, försäkrar han. Rent av överfulla!" Bilder från Instagram @stjernbergrobin
 
 
Robin Stjernberg sjunger "You" ca 24.15 och "Feed On My Love" ca 01.23 in i sändningen
Källa: vlt.se
 
 

Robin Stjernberg - Hässleholm 2013

Träffade Robin Stjernberg första gången i Hässleholm den 16 mars 2013, en vecka efter vinsten i Melodifestivalen 2013. Det var helt underbart att se honom så lycklig! Men såg honom i skuggan i gruppen "What´s up" 2010 och jag har följt honom i Idol 2011. Vilken otroligt musik resa han har gjort och utvecklas både som musiker och låtskrivare, nu har han skrivit vinnarbidraget "I Can´t Go On" i Melodifestivalen 2017! 
 
You had me at hello
 

Picture of the day

Songwriter and singer
Winners of Melodifestivalen 2017

Melodifestivalen 2017: ”Jag är så jävla stolt”

 Robin Stjernberg om Robin Bengtssons vinst i Melodifestivalen 2017: ”Jag är så jävla stolt”
Källa: SVT
 
Robin Stjernberg som är en av Robin Bengtssons låtskrivare är stolt över sin kollega och vän
 
Vinnarbidraget ”I Can't Go On” är skriven av Robin Stjernberg, David Kreuger och Hamed ”K-Onev Pirouzpanah. Robin Stjernberg som själv har vunnit Melodifestivalen år 2013 var på plats i kväll och känner sig jätteglad över vinsten.
 
– Det är helt sinnessjukt!
 
Handlar om artistens dagsform
Robin Stjernberg tror att anledningen till att bidraget vann - bortsett från att det är en bra låt - är att Robin Bengtsson hade blivit varm i kläderna och hade kul på scenen i kväll. Dessutom levererade han sången bra.
 
– I finalen handlar det faktiskt bara om artistens dagsform och numret. Det var upp till honom kändes det som. Och han gjorde det! Jag är så jävla stolt.
 
Personlig seger
Även för Robin Stjernberg är det en seger. Han har medverkat i Melodifestivalen vid två tillfällen - som artist och som låtskrivare - och vunnit båda gångerna.
 
– Det känns fantastiskt kul. Det är en sån jäkla fest och det är otroligt att få vara del av det, men lite i bakgrunden och bara få se och njuta av det. Sist var jag så nervös men nu har det bara varit svinkul.
 
Robin Stjernberg och Robin Bengtsson är goda vänner och Stjernberg har peppat Bengtsson under hela resan och matat honom med att han kommer att ta hem det. Nu hoppas de på lycka även i Kiev.
 
– Jag tror att det kommer gå jävligt bra i Eurovision Song Contest för att det kommer sticka ut. Det är nästan bara ballader i ESC och det är jättebra för Sverige.

4 years since Robin won Melodifestivalen

Chocken att det är redan fyra år sen Robin Stjernberg vann Melodifestivalen 2013, mina känslor är överallt den 9 mars! Han blev den första personen i Melodifestivalens historia att gå via Andra chansen till att representera Sverige i Eurovision Song Contest. Gud vad jag sinnessjukt stolt över honom, hans musik karriär har utvecklas så otroligt mycket sen hans dröm blev sann! 
 
 

New studio

Verkligen comeback 2017 när det händer nya grejer! Först ny musik i början av detta året, sen låtskrivare i Melodifestivalen som han följer upp med en EP till våren och nu flyttar Robin Stjernberg in i en ny studio! Kan nog vara det Capitol Music skrev på sin sida för ett tag sen som jag inte fattar mycket av, men det ser ut som det är något bra på hans tweet. Så otroligt roligt för honom. Men nu saknar jag alla gigen jättemycket nu så hoppas verkligen nya spelningar och EP släpps efter Mello festen är över
 
 

Freakin´ Beautiful

Picture of the day
Photo from @stjernbergrobin Instagram

Viking line Cinderella WKND

Stockholm resa bokad i maj!
Boka du också den bästa kryssningen på Viking line när Robin Stjernberg spelar på Cinderella Weekend den 6 maj 2017 på Viking line hemsida
 
 Avresa Stockholm - Mariehamn lö 6/5 2017 kl 18.00
Ankomst Mariehamn - Stockholm sö 7/5 2017 kl 15.15
Fartyg M/S Cinderella, Stockholm. Stadsgårdens terminal
Åldergräns: 21 år

Lovely weekend

Ha en underbar helg!
Våren närmar sig med en magisk EP av Robin Stjernberg, längtar.
Hoppas den släpps i vackra april, en perfekt månad och det är redan nästa månad!
 
@stjernbergrobin

Swedish Grammy Awards 2017

Robin Stjernberg på Sverige´s musikpris Grammis 2017 på konserthuset i Stockholm, hade varit rena drömmen om han hade fått en grammis nästa år! Saknar honom jättemycket nu, ge mig 6 maj och kryssning konserten! Annars är det riktigt fattig med gig nu, men förhoppningsvis blir det EP nu till våren och en turné i sommar.
 
En turnéplan är behövlig nu, men det har inte hänt på 2 år så man vet aldrig med det