You (Acoustic version)

Rockbjörnen 2015

 
Klicka in på http://rockbjornen.cloudapp.net/mobile eller Rockbjörnen! Nominera Robin Stjernberg till årets manliga liveartist och hans fans "Stjernor" till årets bästa fans. Man kan nominera varje dag fram till 22 juli 2015! 
 

Scars - Musikvideo

 

Om mig

 
Hej!
 
Jag som driver denna bloggen heter Therese och har gjort sedan början av 2014. Är obeskrivligt glad att jag har hittat en fantastiskt person i mitt fotograf liv. Om ni vill veta mer om mig kan ni göra det genom min blogg http://tdesignphoto.blogg.se/ min twitter https://twitter.com/tesshenriksson  eller Instragram @thheresehenriksson 
 
 

Let me dance with you

 
 

Body Language

 
 

Thunderbolt

 
 

Crime

 
 

For The Better - EP

 

Melodifestivalen 2013 - You

 
Vinnare av Melodifestivalen 2013 med bidraget "You", skriven av Robin Stjernberg, Linnéa Deb, Joy Deb och Joakim Harestad Haukaas. Den 15 mars 2013, hade singeln sålt Guld och veckan därpå nådde singeln en Platina-certifiering. 1:a på iTunes, Spotify, Sverigetopplistan och Radiolistan. Den 26 juni 2013 meddelade Robin på sin Facebook sida att singeln sålt 3 ggr platina.
 

Budskap singeln - Scars

 
Hösten 2012 släpptes budskap singeln "Scars" som handlar om mobbning eller att någon är utstött. En historia som berör och går rakt in i hjärtat.
 
"Sluta aldrig vara dig själv, du är bra som du är"
 

Debutsingel - On my mind

 
Robin Stjernberg deltog i Idol 2011 och slutade som tvåa efter Amanda Fondell, men den 19 december 2011 blev det officiellt att Stjernberg hade skrivit kontrakt med Lionheart Music Group. 
 
Därefter släpptes hans debutsingel "On my mind"  den 28 mars 2012. 
 

Albumet - Pieces -

 
 Robin Stjernberg tog hem den historiska vinsten i 2013 års Melodifestival med "You", en låt som han själv varit med och skrivit. Aldrig tidigare hade en artist från "Andra chansen" tagit hem segern i tävlingen. 
 
Efter Eurovision song contest 2013 följer han upp med albumet Pieces där visar han att han är allt annat än en dagslända. Det hörs tydligt vilket gediget arbete som ligger bakom skivan och den sålde guld redan första dagen. Tillsammans med Amir Aly som huvudproducent och själv delaktig som upphovsman till alla spår bjuder han in oss i sin musikaliska värld med fantastiska titelballaden "Pieces" och upp tempospår som "Crime". 
 
Releasedatum: 26 juni 2013 

Debutalbum - My Versions

 
 Den 19 december 2011 blev det officiellt att Stjernberg hade skrivit kontrakt med Lionheart Music Group för musikutgivning, musikförlag och management/bokning. My Versions är Robin Stjernbergs debutalbum utgivet 2012 av Lionheart Music Group. My Versions är en best of-samling av Stjernbergs tid från Idol 2011 och gick in som etta på Sverigetopplistan.
 
Releasedatum: 4 januari 2012