Photo of the day

Robin Stjernberg // Nyköpings festdagar 2014
Photo: Therese Henriksson

New music soon

Ville så ha en hint av honom om ny musik, och kan hända att han skrev en hint igår?! Jag hoppas verkligen att hans efterlängtade EP släpps i maj vill så veta release datum, det är på tiden nu! Jag är så redo och taggad vad sommaren kan bjuda på! Blir det fler spelningar och följer han med Rix fm festival i sommar? För Skåne levererar både med Kristianstad och Malmö i sommar igen, hoppas självklart på Helsingborg också! Vill så veta, så jag kan planera sommaren. Hoppas få Robin Stjernberg till nordvästra Skåne någongång, men samtidigt kommer Hässleholm spelningen den 11 augusti bli så grym! 
 
Nästa vecka är det äntligen Viking Line kryssningen med fina vänner, längtar! 
 
Robin Stjernberg // Hässleholm 2014
Photo: Therese Henriksson

Lovely weekend

Robin Stjernberg // Nyköpings Festdagar 2014
Photo: Therese Henriksson
 

Studio vibez

Long time no see with update! När Robin Stjernberg är i sin nya studio och skriver låtar med andra. Så det var roligt att jag fick någoting att blogga om nu, men samtidigt drunknar jag av EP längtan. Den nya musiken som är sagt att släppas till våren är som att vänta på en fisk som ska nappa, den simmar hela vägen till sommaren snart. Singeln "Feed On My Love" släpptes i vinter, så man tycker det är dags att släppa ett release datum till hans EP. 
 
Snart bara 2 veckor kvar till Viking Line kryssningen den 6 maj som jag ser fram emot otroligt mycket nu, för jag saknar honom jättemycket!
 
Photo from @kylepuccia Instagram

Throwback Viking Line 2015

Cirka två år sen Robin Stjernberg spelade på Viking Line, och han rockade! Riktigt fullt ös och otroligt roligt! Älskar att se honom på scenen varje sekund, där han hör hemma. Han är för bra för att vara sann. 
 
Nu är det en månad kvar till Viking Line Weekend kryssningen den 6 maj, längtar! 
(Still webdesign update on RS Fansite)
 

I let you feed on my love, cause I'll never get enough

Robin Stjernberg  //  Photo: Henrik Mill