So happy and thankful for this one

Tack och lov att födelsedags paketet kom fram, så otroligt glad och det värmer i hjärtat att han uppskattade den så mycket och tyckte det var fantastiskt! Finaste och världens bästa, så tacksam för allt han gör att han är värd all kärlek❤ Nu saknar jag honom jättemycket, hurry up May!
 
Detta är lycka i livet
 
 

Happy 26th birthday, Robin!

Grattis världens bästa! Du fyller våra hjärtan med glädje och kärlek. Tackar stjärnorna för din grymma musik med magisk gudomlig röst, så otroligt talangfull. Keep going strong with the music of your soul! Tack för att du är den du är. Låt året bli ditt bästa! Kommer alltid vara vid din sida och stötta dig, tror på dig när du inte orkar tro på dig själv. Vi är så stolta över dig!!  
 
Tack för att du finns och förgyller våra dagar, älskar dig! 
 

Birthday star tomorrow

 
Robin Stjernberg fyller 26 år imorgon, babe! 

Är så otroligt stolt över honom

Tillbaka i Mellon – nu som låtskrivare
 Källa: www.skd.se
 
MELODIFESTIVALEN 2017 När Robin Bengtsson ställer sig på Melodifestivalscenen på lördag gör han det med en låt som bland annat Robin Stjernberg varit med och skrivit. – Låten är som gjord för honom, säger han.
 
För tre veckor sedan släppte Robin Stjernberg sin nya singel ”Feed On My Love”. Den här helgen är han aktuell igen i Melodifestivalen, tävlingen han själv vann 2013 med låten ”You”, fast nu enbart som låtskrivare.
 
Tillsammans med David Kreuger och Hamed ”K-One” Pirouzpanah, som tillsammans med Fredrik Kempe skrivit Mellolåtar som Sanna Nielsens ”Undo” och Oscar Zias ”Yes we can”, har han skrivit Robin Bengtssons låt ”I Can’t Go On”.
 
– Jag och David Kreuger och K-One sågs på en låtskrivarsession, vi hade inte träffats innan, och redan första dagen var den här låten klar, berättar Robin Stjernberg.
 
Alla tre var väldigt nöjda med resultatet men just då fanns inga tankar på att den skulle passa i Melodifestivalen. – Jag älskade låten och kände att, fan, detta är kanske något för mig, men jag visste inte.
Efter att vi levt lite med låten kom Robin in och testade den. Det lät skitbra och då kände vi alla att självklart ska han göra den. Det är som gjord för honom. Alla var nöjda: han, vi och skivbolaget.
 
Blev du aldrig sugen på att själv vara med i Melodifestivalen igen? – Inte alls. Jag vill inte göra Mello som artist. Det jag vill göra är att bygga en grund och nå ut själv för att bevisa för mig själv och alla att jag håller. Jag är lite mer på ett konto där jag vill ha kontroll över min musik, därför skriver jag den själv. Jag vill vara trovärdig i det långa loppet av att jag faktiskt kämpar med att få ner mina historier i musik, säger Robin Stjernberg.
 
Han konstaterar samtidigt att det absolut inte är en genrefråga. – Min musik och jag hade verkligen kunnat vara med i Mello, utan det handlar bara om exponering. Om att jag vill kunna göra det utan någon tävling, utan någon hets och kunna bli bemött för den jag är och det jag gör och inte bara tv-bilden, säger Robin Stjernberg och lägger till: – Sedan vill jag aldrig säga aldrig, jag vet ju inte om tio år, men jag är absolut inte intresserad av att vara med nu, säger Robin Stjernberg.
 
Han är däremot på plats i Växjö för att stötta sin vän Robin Bengtsson. – Jag kommer att vara med, långt bak i kulisserna och se över ljudet och så där. Se till att det låter riktigt fett ut i rutan och kolla på repen. Men jag är övertygad om att det kommer att gå skitbra. Robin är så duktig och detta kommer att bli grymt. Jag hoppas det går så bra för Robin som möjligt, för han är en av mina närmaste vänner sedan lång tid tillbaka. Vi har alltid haft varandras rygg. Så jag ser bara fram emot att se honom glänsa och få njuta.
 

Robin Stjernberg bakom Robin Bengtssons Mellolåt

 
Lördagen den 18:e februari är det dags för Robin Bengtsson att tävla i SVTs Melodifestivalen. Den här gången med låten I Can’t Go On som är skriven av David Kreuger, Hamed ”K-One” Pirouzpanah och Capitol Music Groups Robin Stjernberg. Stjernberg vann Melodifestivalen 2013 med egenskrivna låten ”You”. Nu gör han comeback, men som låtskrivare. Samt att Robin Stjernberg är med och producerar låten, imorgon befinner han sig i Växjö inför 3 deltävlingen! 
 
Lyssna på intervjun från dagens gäst i P4 Extra Kronoberg med Lotta Bromé här:
 
 
Robin Bengtsson ger en hint om årets Mellolåt i P4 musik! 
 
 
Carolina Norén tar pulsen på Robin Bengtsson och summerar sin karriär sen han var med förra året. Robin Stjernberg har varit med och skrivit låten Robin Bengtsson tävlar med i år. Vi får veta hur länge de har känt varandra och om de har samarbetat förut. Han berättar också att han med året blivit en tävlingsmänniska och vad det sista han gör innan han går på scen.
 
 Källa:
 capitolmusicgroup.se 
P4 musik: sverigesradio.se
P4 Extra: sverigesradio.se

Feed On My Love “Audio”

Nöjesquiz Sveriges radio P3

Robin Stjernberg vs. Elin Bergman
En av våra Eurovision-stoltheter möter Elin Bergman som nakenchockat musikvärlden med sin episka Naked. Arantxa "Always" Àlvarez lagleder mot Farah Abadi från Relationsradion
 
          Nöjesquiz med Adrian Boberg i P3 sändes 10 feb 2017
Lyssna här: www.sverigesradio.se
 
 

Robin Stjernberg - Nyhetsmorgon

Han är magi, helt fantastisk! Om du missade Robin Stjernberg på TV4 Nyhetsmorgon kan du se det på TV4play och här nedanför:
 
 


Nyhetsmorgon live

 
Missa inte söndagsmys imorgon på TV4 när Robin Stjernberg kör "Rain" och nya singeln "Feed On My Love"😘☀️ Kommer upp på TV4play också! 

I let you feed on my love

Robin Stjernberg @ Musikplats Stockholm P4

14 days until Robin´s birthday

Att Robin Stjernberg blir 26 år om 2 veckor, babe! Behöver mera kärlek till honom, skicka grattishälsning och bild till min mail thheresehenrikssson@hotmail.com innan 19 feb för att vara med i födelsedags videon på Youtube till honom
 
Skickar paketet till honom 20 feb samma vecka som han fyller år, som jag hoppas på att han uppskattar otroligt mycket. Så missa inte chansen att vara en del av denna presenten! 
 
 

Lonely heart

Gåshud, rysningar, tårar och jag smälter! Den sista höga tonen, svårt att hålla tillbaka tårarna en sådan bubblig känsla av äkta kärlek i denna låten. Han har utvecklas så otroligt mycket i musiken, rösten, själen och texterna. Detta är magisk perfektion, älskar Robin Stjernberg osläppta låt "Lonely Heart" Ser fram emot allt så otroligt mycket!
 
Måste jag vänta till våren, kan han inte släppa sin nya EP nu! 
 

Go´kväll live - Feed On My Love

Robin Stjernberg gjorde sitt första SVT live framträdande med sin nya singel i Go´kväll den 3 februari. Det är mäktigt, magiskt, djupt och refrängen "I let you feed on my love, and you just spit it right out” är riktig episkt! Han har verkligen en röstkapacitet av guld som klarar av höga toner, som blir bara perfekt! Och efter 10 dagar har nu "Feed On My Love" över 113.000 streams på Spotify! Fortsätt lyssna på "Feed On My Love", vilken comeback 2017! Video klippet går att se till 6 mars 2017 på svtplay
 
“Still I do anything for you, if you’d go down I’d go down too”
 
 

Melodifestivalen 2017

Robin Stjernberg tävlade för Sverige i hemma-Eurovision 2013. Nu är han tillbaka i Mello – som låtskrivare för Robin Bengtsson. Bild och info: SVT
 
 
 Melodifestivalvinnaren Robin Stjernberg drabbades av skrivkramp – och funderade på att lägga av. Men artisten är tillbaka i Melodifestivalen 2017. ”Jag visste inte hur jag skulle fortsätta”, säger han till Norra Skåne.
 
Robin Stjernberg gjorde det ”omöjliga” som ingen annan gjort – vann Melodifestivalen 2013 efter att ha kvalat in via Andra chansen. Men åren efter Mellosegern och Eurovision-äventyret har bitvis varit tunga för 25-åringen. Han drabbades av skrivkramp och nu berättar Stjernberg för tidningen Norra Skåne att tanken slagit honom att redan i unga år avsluta karriären.
 
– Jag visste inte hur jag skulle fortsätta, det var bara jobbigt att skriva något nytt, men jag fortsatte gå till studion även om det kändes tråkigt, säger Robin Stjernberg i en intervju med Norra Skåne
.
På frågan om han någonsin funderade på att lägga av med musik svarar han:
– Absolut kan man känna så i de stunderna när man inte är kapabel att skriva en j-a melodi. Man tänker, ah, jag får nog hålla på med något annat. Och fortgår det under en längre period blir man tokig, liksom. Men nää, jag skulle aldrig någonsin sluta med musik. Och så plötsligt lossnade allting och då kom bland annat den här låten, ”Feed On My Love”.
 
Men Stjernberg vände alltså den negativa spiralen och är både aktuell med nya singeln och i Melodifestivalen 2017. I Mello gör han comeback, men den här gången som låtskrivare åt Robin Bengtsson och I Can't Go On.
 
– Det är ett helt annat sound i år, men det hade det också kunnat bli med samma låtskrivare. Det beror på att jag ville ta det åt ett mer funky, souligt håll. Men jag vill inte låsa mig vid ett sound utan tyckte bara mycket om den här låten, och det är största skälet att det blivit det här soundet, har Robin Bengtsson tidigare sagt om bidraget till svt.se/melodifestivalen.
 
Fakta: Artisterna i deltävling 3
Artisterna som tävlar i deltävling 3 i Växjö lördag 18 februari i startordning:
 
1. Robin Bengtsson – ”I Can’t Go On”
2. Krista Siegfrids – ”Snurra min jord”
3. Anton Hagman – ”Kiss You Goodbye”
4. Jasmine Kara – ”Gravity”
5. Owe Thörnqvist – ”Boogieman Blues”
6. Bella & Filippa – ”Crucified”
7. The Fooo Conspiracy – ”Gotta Thing About You”

Go´kväll

Om du missade Go´kväll igår där Robin Stjernberg uppträdde med "Rain" och senaste singeln "Feed On My Love" kan du se det på SVTplay här: www.svtplay.se. Och när det står text/musik R Stjernberg är man verkligen stolt över honom både som musiker och låtskrivare, denna lycka att han tillbaka.
 
 

Streams on Spotify & don´t forget Go´kväll tonight

Happy Friyay! "Rain" har passerat en miljon streams och "Feed On My Love" har snart 80,000 streams på Spotify på en vecka! Glöm inte att kolla på Go`kväll kl.18.45 på SVT1 där Robin Stjernberg kör nya singeln "Feed On My Love"  Kommer upp på SVTPlay här: www.svtplay.se
 
Keep listningen and support Robin Stjernberg
 
 

Mix Megapol radio

Nästa vecka kan man höra "Feed On My Love" på Mix Megapol, äntligen hit radio igen! Det är nu det händer igen efter ca 3 år, som man har väntat men så värt det. Fick allvarligt talat rysningar när jag såg att Robin Stjernberg nya singel kommer att ha radio premiär på Mix Megapol, nu fattas bara att RIX FM ska spela nya låten och förstå att han är tillbaka! Önska låten "Feed On My Love" på deras hemsida www.ilikeradio.se/rixfm
 
 

Feed on my love

Klicka på bilden för att lyssna på "Feed On My Love" i Spotify
 
Robin Stjernberg har sedan genombrottet 2013 kommit långt i sin utveckling som både låtskrivare och artist. I höstas släppte han singeln ”Rain” som på kort tid har streamats drygt 1 miljon gånger. Hans senaste singel ”Feed On My Love”, är en emotionell och storslagen låt om obesvarad kärlek.
 
“För mig betyder låten otroligt mycket, inte bara för att jag känner att jag fått till en bra låt utan också för att den visar en helt ny sida av mig själv. Jag låter folk lära känna min kreativa sida mer på djupet” – Robin Stjernberg.
 
Källa: capitolmusicgroup.se