Throwback Thursday Trelleborg

När jag minns tillbaka på allt roligt, galet och fint som man har varit med om på Robin Stjernberg gig, som den gången för 3 år sen i Trelleborg. Träffade flera fina vänner för första gången och sen vann jag backstage tävlingen att träffa honom innan han skulle ha spelningen då han klättrade på väggarna för att få täckning till att visa lite av "Pieces musikvideon" men inte funkade. Visst kan jag sakna den tiden när han var på turné, långa singering köer, tjejerna skrek och musiken toppade på radio och låtlisterna.
 
Men nu flera år efteråt känns det bara så perfekt och underbart att han vet att jag och tjej gänget stöttar honom än idag och vi har kontakt på hans få men mysiga och älskvärda spelningar. En del har försvunnit men hoppas han alltid finns i deras hjärtan, för jag kommer alltid vara vid hans sida.
 
 

Miss this magical perfection

Saknar gigen, lyckoruset och den gosigaste själen! Piano med en gudomlig röst, magical perfection🙌🏻❤️
From @stjernbergrobin Instagram stories

 

Whats up

Hemligt, hemligt och hemligt i Gula studion och Malmö när ska man få veta något?? Man känner allt igen några av hemligthemligt..Saknar honom på musik fronten och toppen av ny musik listan, need Robin Stjernberg comeback!

 

Birthday hero

 Robin Stjernberg pappa och hjälte fyller 60 år, stort grattis till James!
 
 

Min hjälte fyller 60 idag!🎉 ❤️️☀️

Ett foto publicerat av Robin Stjernberg (@stjernbergrobin) Sep 24, 2016 kl. 5:47 PDT

Fri yay

Robin har tagit sig frihet och lämna studio grottan för att hälsa på sin familj, hoppas han får en mys helg som jag också ska ha. Undrar om denna Robin Stjernberg har något nytt på gång nu också när han ändrade sin profilbild både på Twitter och Instagram som är grymt snygg!
 
Nästa vecka är det magiska oktober, då han släppte "Locked Into You" förra året! Kan det hända att nya singeln släpps också i oktober inspelningen av låten måste verkligen vara klar snart (såg på hans snapchat att han skulle spela in), har väntat så länge nu så det kommer kännas konstigt bra och mycket taggad på ny musik när man kommer få veta release datumet.
 
 
 

Galakväll biljetten

När man har tur och lyckas få biljett när dom flesta av gästerna är företagare, nu blir det galakväll delux den 11 november och stötta Robin Stjernberg i hans hemstad Hässleholm och underbara Skåne✨❤️

Ska bli riktigt roligt också att träffa och få sällskap av utländska "fans" från Irland till Robin, som kommer se honom första gången live.

Internationell låtskrivarvecka på Ulvön

Den 2-6 oktober arrangerar Musikmakarna i Örnsköldsvik ett internationellt High Coast Songwriting Camp på Ulvön, med avslutningskväll på Blueskällaren / Brux. Ett 25-tal deltagare kommer träffas för att skriva nya hits tillsammans i den unika skärgårdsmiljön på Ulvön. Av dessa är 18 utvalda, etablerade låtskrivare och producenter med gedigna erfarenheter. Tillkommer tekniker, samordnare och annan personal för evenemanget. Några av deltagarna är också låtskrivande artister, som Molly Sandén och Robin Stjernberg, representerande Sverige. Deltagarna kommer från USA, Kanada, England, Holland, Danmark och Sverige.
 
– Med detta arrangemang i Musikmakarnas regi önskar vi fortsätta att utveckla Örnsköldsvik och Höga Kusten som landets låtskrivar-mecka, och hoppas även att High Coast Songwriting Camp kan bli ett årligen återkommande event som ger ringar på vattnet globalt, säger Musikmakarnas rektor Ulla Sjöström.
 
Info källa:
http://webben7.se/artikel/130994/internationell-latskrivarvecka-pa-ulvon
 

Fräcka frågor

Jag kom över en podcast där Robin Stjernberg hade fått några fräcka frågor för ca en månad sen när han tog tåget till Göteborg för att gå på Way out west i augusti. I intervjun nämner han sin nya musik som är på g, men att han har skjutet upp release datumet nästan ett års tid för han är aldrig nöjd men om deadlinen håller blir det i september (detta sa han i början av augusti och det är snart slutet av september..) Snart är det ett år också sen "Locked Into You" som han släppte 23 oktober.

Hoppas nya singeln kommer innan vintern! 

 Lyssna på ca 3 min i slutet av podden här

5 years since Idol 2011

Att det redan 5 år sedan jag hörde denna gudomliga rösten i Idol 2011, so proud of him. Då visste jag inte att denna goa själen skulle betyda så mycket för mig som han gör nu, höjden av lycka att han finns i mitt liv. Detta är kärlek!
 
I´m so glad that I found him, this is just too good to be true.
 

Hässleholms Galakväll 2016

 
 Välkommen till Hässleholms galakväll 2016! Denna högtidliga galakväll sker fredagen 11 november 2016 i Kulturhuset kl. 18.30. Hässleholm stad stolthet Robin Stjernberg kommer, kommer du?
 
Härlig underhållning, god mat, mycket humor och prisutdelningar står i fokus denna galakvällen som är vår festliga tradition tillägnad kommunens företagare och invånare för sina insatser under året. Årets konferencier Ann-Marie Rauer och Kapellmästare Anders Liljeqvist med husband ramar stämningsfullt in kvällens artister såsom Hässleholms stolthet Robin Stjernberg.
  
Arrangemanget sker i Hässleholm Kulturhus. Kvällen startar med mingel i foajén och därefter sittning med underhållning och prisutdelningar i röda salongen. I pausen bjuds god mat och dryck. Underhållning, happenings och överraskningar kvällen igenom!
 
Längd 4 tim och 30 min inkl. paus med mat
Pris: 425:- inkluderat mat och dryck
Biljett försäljning sker tidigast 21/9
via Hässleholm turistbyrå eller bokas online på www.nortic.se 
 Info: www.hassleholmsgalakvall.se

Great music are coming

Sena natt tweeten igår, men kan det vara att nya singeln är på gång nu?! Kan inte vänta längre men känns som Robin Stjernberg gör mixning, mastering och produktion dom kommande dagarna av nya låten! Hoppas verkligen nästa vecka eller att det blir slutet av september.

Love him pretty much, and I will always support him ⭐️❤️

 

 

Do you want to say something?

Undrar om denna Robin Stjernberg vill säga något? Rebus? Ny musik? Hans tweets, profil och bild är bedårande iallafall som grädde på toppen!

 

Dandelion

Det är över ett år sen jag hörde Robin Stjernberg osläppta låt "Dandelion" första gången och jag är fortfarande helt såld, vill ha den so bad! Älskar den! Men jösses alltså, vill så ha osläppta "Renegade" också den är så sjukt grym! Behöver verkligen Robins nya EP nu...
 
I need you right now, so don´t let me down.