Take Me Home live at Silja Line Galaxy 2016

Robin rockade på kryssningen, så sinnesbra han är!  
(Uppdaterar blogg layout, kan upplevas lite konstig och rörig)
 

Weekend party på Silja Line Galaxy

Grym påskhelg på Silja Line Galaxy weekend party kryssning med dom bästa och finaste, tack för att ni finns❤ Denna glädje och lycka så mycket kärlek, saknar redan allt och alla! Två nya låtar på kryssningen, behöver verkligen en sommar dänga av Robin, han måste bara släppa den alltså så bra! Ny musik snart sa han och han är så taggad att giga igen, hans nya låtar är så behövda på min Spotify lista nu. Och blev minsann glad när jag såg Robin´s R i bakgrunden på giget, det är ju hans "ace" signum sedan Idol tiden
 
Att jag får mer och mer självförtroende av Robin och hans fina ord till en, han är bara för bra när han säger hejdå snygging med en kram innan vi skulle gå av båten. Tre år vid hans sida och honom släpper jag aldrig. 
(Inläggen hoppar ner på sidan, ny blogg layout kommer snart)
 

Project Playground Gala i Göteborg

Igår lördag 19 mars uppträdde Robin på privata project Playground insamlingsgala i Göteborg. En verksamhet för ungdomar och barn i Sydafrika och Sverige, där en av grundarna är prinsessan Sofia. 

Bästa rösten för kvällen var Robin Stjernberg, som fick alla att sjunga och dansa. 3 år sen Robin vann Melodifestivalen

Att det är redan 3 år sen, fortfarande overkligt att Robin Stjernberg vann Melodifestivalen 2013! Men är så sjukt stolt över honom och hans musik karriär som ett ljuvligt körbär på toppen av något sinnessjukt bra, en helt fantastisk artist och låtskrivare. Varje ord han skriver går rakt in i hjärtat, så himla fint min ängel. Slutar aldrig förvånas hur bra han är. 
 
Och under 3 år har han gjort mig lyckligare, starkare och självsäkrare. Att jag har fått lära känna honom mer, det är jag evighet tacksam för och är så glad att han tar all sin tid som han har att träffa oss. Världens bästa och finaste, all kärlek. Varje dag jag är tacksam för att han finns, älskar honom otroligt mycket.