Soaking up the sunshine

Lotta på Liseberg, Göteborg 28/7-14
 
 

Stay with me

Robin har en fantastisk talang med en gudomliga röst! Lotta på Liseberg var så otroligt vackert och så jäkla grymt på samma gång!! Stay with me live, fick mig att rysa. Han är världens gosigaste. Ånga lite att jag inte hade zoom objektivet på genrepet, men han är så fin på mina bilder ändå.
 
Men av alla fjärilar i magen och panik inom mig av Liseberg´s  dåliga system, det blev bara för mycket för mig! Och jag var helt off när jag träffade honom. Värmen gjorde det inte bättre. Fick jag inte fram ett ord, ville bara krama honom och känna kärlek. Efter jag har mått piss av vätskebrist, inte kunnat äta, sömnbrist.. Men hoppas mina bilder säger alla ord jag verkligen vill säga.
 
En bild säger mera än tusen ord. Kärlek till alla fina! Tess
 

I close my eyes and then I´m next to you

Allsång i Linneparken, Växjö 7/7-14
 
 
 

Read my body language

17/7-14 Skarakvällarna, skara 
 
 

You had me at hello

Han rockar totalt galet bra, precis lika galet att jag åker upp till Skara från Skåne. Men finner inte ord, hur mycket denna killen betyder. Han får mig att le varje dag, du hade mig vid hej. Jösses, vad jag älskar mina bilder på honom! Nu när jag ser bilderna från Skara, ångrar jag mig nog inte att jag åkte. Fast allsången var som en stökig barnkalas. Så glad att jag har mitt zoom objektiv. Hade blivit massa barn istället för Robin utan det. Men killen med den magiska rösten gav mig rysningar, han är sjukt grym live varje gång! 
 
Är så otroligt glad, fick reda på att jag har mitt fotopass för Rixfm Festival! Ska bara, hoppas verkligen jag får mitt mail att jag har mitt fototillstånd också. Om 3 veckor är det turné stopp i Växjö, pepp!! När Robin sa att jag får ta bättre bilder, wow Robin touchdown!
 
Mycket kärlek Tess!
 

I live my dream, I owe it all to you.

Sommarrock 2014 @ Svedala 12/7-14
 
 

Ett hjärta av guld

Detta rockade, mina roadtrip till både Växjö och Svedala var helt fantastiska! Underbar sommar dag på allsången, så mysigt. Så otroligt tacksam för allt, så taggad för Rixfm festival!! Så otroligt glad har fotopass genom Robin´s skivbolag Lionheart, jag ångrar inte att skickade mitt mail om mina bilder. Att dom har pratat om mig på skivbolgret, alltså wow! I live my dream, I owe it all to you. Sommarrocken i Svedala, hade så mycket Robin on tour 2013 vibbar! Så mycket kärlek! Han är den gosigaste som finns med ett varmt hjärta. Han är en så fin förebild! Att stå där vid scenen och höra så fina ord från honom får mig att stötta honom ännu mera. Hans ord gick rakt in hjärtat. Ni ska bara veta hur älskvärd han är, ett hjärta av guld. Han berör. Han är tusan bäst!
 
Jag sitter och redigerar bilder, lovar att bilder från både mysiga allsången i Växjö och rockiga Svedala kommer! Tack alla för fina kommentarer på mina bilder, det värmer otroligt mycket. På torsdag blir det Skara roadtrip, kram Tess
 
 

Rixfm Festival 2014

 
Wow, det där var en överraskning! Dom har släppt artister till fler städer på festivalsajten. Robin kommer också till Jönköping och Arvika på Rixfm festival turnén! Nu är det officellt att Robin har 7 stopp av 10 städer, han levererar stort!! Han hade kunnat ha alla 10 stopp, för jag vet att Robin älskar festivaler. 
 
I'm so excited, I just can't hide it! Kan få Rixfm Festival fotopass genom skivbolaget Lionheart Music Group och ge mig fotocred, pepp!! För jag har fått kontakt med en som kan ordna fotopass, tänkte jag försöka göra allt för att komma till Arvika och Jönköping också. Jag har sökt pressackreditering till Rixfm Festival i Växjö, Norrköping och Malmö iallafall. Sommar roadtrip, snart kör vi!
 
Kram Tess!