Thank you for your likes 2016

 

My top songs 2016

Lovely stars on my top songs 2016 on Spotify!😚⭐️
 
 

Can´t wait for his EP

Nu vänder det, jag ser ljuset! När Robin Stjernberg skriver på Instagram "Today is a good day", men kan inte vänta längre på hans EP! Hoppas på ett release datum på hans musik snart när han visar från studion. Vadå 2017 nästa vecka, detta året har gått sjukt fort fast jag har bara väntat på hans comeback. Låt 2017 bli bäst!
 
Alltså hjärtat, älskar att han fortfarande har armbandet på sig som jag gav honom i julklapp
 
 

Santa bring my baby to me

När Robin Stjernberg går från klarhet till klarhet som låtskrivare till andra artister, jag kom över en tidning där dom hade intervjuat Lisa Ajax inför Musikhjälpen. Troligtvis har han varit med och skrivit Lisa Ajax egna nya jullåt "Santa bring my baby to me" som släpptes i november!
 
Källa: nwt.se 
 

So ready for comeback 2017

Denna glädje och lycka att se Robin Stjernberg i studion, så redo och sjukt taggad på hans comeback 2017! Kommer bli bäst längtar så till hans EP i början av nästa år, hoppas på ett release datum efter jul och nyår. Och så fin han är, älskar att han använder handgjorda armbandet "Be the star you are" jag gav till honom i julklapp på kryssningen.
 
Så glad att han uppskattar allt så mycket, förgyller mina dagar!
 
 

Street team competition

Friheten att kunna cykla till fina platser i Helsingborg fast det är vinter (känns som höst i Skåne fortfarande), kom på så bra ideér till utmaning 2 i Rain tävlingen med klistermärken. När en av dom andra utmaning bilderna till "Street team" blev så bra, med lite hjälp av min systerdotter i fina parken och mystiska dörren till kyrkan.
 
Me and my lovely ride is the best "Street team" in Helsingborg with Robin Stjernbergs new awesome single Rain!
 
 

The birthday present is on the air

Min present till Robin Stjernberg börjar ta form, att jag har fått ut lite av min London idé men mycket kvar att fixa! Få denna kartongen att se ut som en resväska som att skicka som paket var lite svårt men fick ihop den till slut. Och när Pinterest och TGR är min bästa vän av inspiration att göra allt själv av denna födelsedags presenten, blir allt så personligt. Lite hemgjord Engelsk choklad Fudge på de kanske! Hoppas han och alla blir lika tacksam, uppskattar och förgyller hans dag som förra gången, för detta kommer verkligen från hjärtat. Dessa små paraplyer i paketet kommer att ha grattis hälsningarna som i fanvideon på sig på någon vänster.
 
Bra början på födelsedags fanvideon också som jag laddar upp på min Youtube den 22 feb 2017, gratta Robin genom att skicka in en bild och grattis hälsning innan 19 feb till min mail: thheresehenriksson@hotmail.com 
 
 
 

Join my birthday present to Robin Stjernberg

Prepare for rain! Gå med i mitt evenemang "Robin Stjernberg 26th Birthday 2017" på Facebook, där jag uppdaterar om födelsedags presenten London, fanvideo och annat smått och gott. 
 
Det är dags igen för en speciell födelsedags present till Robin Stjernberg, på hans 26:e födelsedag den 22 februari 2017. Tema London, skicka en bild med grattis hälsning. Du har till den 19 februari att skicka in. DM eller mail: thheresehenriksson@hotmail.com
 
 

Cuz it´s my birthday

Bara för det är min födelsedag, blir dagens bild på en puss från världens bästa som betyder så mycket för mig! Tack till detta hjärtat för all lycka, musik, värme, kramar och glädje i mitt liv. Så glad att jag hittade honom, vet inte vad jag hade gjort utan honom.
 
Puss!
 
 

En efterlängtad julkryssning på Silja Line Galaxy

En obeskrivlig grym och rolig 23h julkryssning som gick för fort på Silja Line Galaxy med fina Robin Stjernberg i helgen, och han är så sinnessjukt bra! Snackade med honom om nya musiken och turné, mera gig kommer och hans EP är klar så jag är så taggad på comeback 2017! Älskade att han tyckte min julklapp till honom var grymt snygg, så glad att jag bestämde mig att göra just de armbandet till slut. En liten rolig upptäckt att jag och Robin (I like his style) har haft matchade kläder både på Hässleholms galakväll och kryssningen nu hihi blir bra bilder iallafall

Never letting go

 

GalaJul 2016 på Silja Line Galaxy

 
Äntligen roadtrip igen, tagga kryssning på Silja Line Galaxy! 
Underbara december kom och som jag har längtat efter detta, kommer bli så grymt att höra honom live igen! Hoppas årets sista party gig blir en jul helg med stjärnregn och mycket hjärta av guld. Sen ser jag verkligen fram emot ett fantastiskt 2017!
 
 
GALAJUL FYLLD AV STJÄRNGLANS OMBORD! 
Silja Line presenterar succén för fjärde året i rad och Robin Stjernberg är klar för GalaJul på Galaxy! Kryssningen erbjuder som alltid en förstaklassig underhållning! En glittrande julshow med älskade stjärnartister, liveband, partyband och dj:s. En trevlig afton med 23 timmar av upplevelser. Det blir mer underhållning, mer julparty och mysig julstämning. Samla ihop vännerna och följ med på en GalaJul-kryssning, fylld av stjärnglans.
 
 23h Åbokryssning, kvällsavgång
Avgår: Lördag 3 Dec klockan 19:30 från Värtahamnen, Stockholm
Ankommer: Stockholm söndag 4 Dec klockan 18:15  
Pris och bokning på www.tallinksilja.se

Musiken i mitt liv med Robin Stjernberg

 Intervju källa: popmuzik.se
 
"Robin Stjernberg är just nu aktuell med singeln Rain som nyligen släpptes. 
Idag berättar han för bloggen om musiken i hans liv."
 
Första poplåt du kommer ihåg att du verkligen älskade? Sitting Down Here – Lene Marlin. Det var fler men den låten var nog mitt första största beroende!
 
Vilken låt är din guilty pleasure? Your Man – Josh Turner… Skäms 🙂
 
En låt som beskriver kärlek på bästa sätt? UB40 – (I Can’t Help) Falling In Love With You
 
En bra låt att gråta till? Skeeter Davis – The End Of The World. Dock var det Lena Zavaronis version jag hörde först och som jag blev totalt förälskad i.
 
Det första album som betydde väldigt mycket för dig och varför? Michael Jacksons olika album gick varmt tillsammans med Beatles, Markoolio och Magnus Uggla när jag var liten. Men första Michael-plattan jag fick var Blood On The Dance Floor – History In The Mix där låten Ghosts var med. Ett av mina första framträdanden var med just den låten i skolan som 7 åring!
 
En av världens bästa låtar är? Svårare fråga får man leta efter! Det finns sååå många olika typer av musik och jag gillar det mesta. Tar ett av de lite enklare svaren och säger Hey Jude.
 
Om ditt liv hade varit en låttitel, vilken skulle det isåfall vara? Denna fråga är ju svårare än den förra! Kan faktiskt inte hitta någon existerande låttitel som fångar in ett helt liv så jag improviserar fram en egen: Rock Bottom Sky High. Upp och ner, ner och upp osv.
 
En låt du önskar du hade skrivit? The Script – Breakeven
 
Vem hade varit den ultimata duettpartnern? Aretha Franklin eller Beyonce hade väl inte suttit fel… Ett bra album eller EP du lyssnat på senaste tiden. Nysläppta album av The Weeknd och EP av Stanaj – The Preview EP men om jag ska vara heeelt ärlig så är det väldigt sällan jag sträcklyssnar ett helt album, i tider som dessa!
 
En minnesvärd konsert som du varit på? Konsertupplevelser har med så mycket mer att göra än ”bara” akten och publiken. Min senaste var Sia i ett regnigt Göteborg men trots väder och brutal terräng så var det kärlek hela kvällen!
 
Ett snyggt skivomslag? Jag har nog faktiskt inte tänkt så mycket på omslag. Men det första som ploppade upp i mitt huvud nu är Blood On The Dance Floor-omslaget med Michaels röda kostym på det schackrutiga dansgolvet. Förmodligen för att det är det jag kollade mest på.
 
En artist du haft en crush på? Lene Marlin. Jag var ganska jättekär i henne som 9-åring.
 
Hur konsumerar du själv musik på bästa sätt? Genom mina monitorer!
 
En låt som du är extra stolt över att du gjort? Det är faktiskt några låtar som inte är släppta ännu, men man är inte bättre än sitt senaste verk så jag säger Rain som jag släppte i oktober 🙂