Robin Stjernberg's birthday present 2015

Jag är tre månader tidig men är det dags igen för en födelsedag video och present till Robin som tar sin hjältinnas tid, på hans 24-årsdag den 22 Februari 2015. Så mycket tankar och ideér i mitt huvud, men det blir tema "Batman" Den killen ger mig så mycket inspiration! Som godnatt gitarr yevvo han hade, födelsedag videon kommer bli perfekt i februari! Skicka en bild, och ord varför du älskar honom. Senast 15 februari! 
 
Lite av mina tankar och ideér till tema Batman, som tar sin hjältinnas tid:
- Födelsedags låda med Catwoman klös naglar, om detta går att göra på lådan som jag skickar.
- Joker´s kortlek i min version med "52 reasons why we love you".  
- Vinter blockljus (Mr. Freeze)
- R signatur på kaffekopp (sidekick)
- Two-face?
- Posion Ivy?

Mycket kärlek, Tess
 
 

You´re a beautiful mystery

 
 
 
 
Saknar Rixfm Festival sommaren, att en person kan göra en så lycklig. 
Lyckan om det blir nytt album med turné sommaren 2015!
 
Fattar fortfarande inte att han vann Melodifestivalen 2013, men är så otroligt glad att han lyckades! 
Så mycket kärlek, under dessa år jag har följt hans resa. Så otroligt tacksam för allt. Den killen tar mig snart överallt, men ångar verkligen inte att jag åker. Blir så glad att se hans lycka på scenen och han får leva sin dröm. Slutar aldrig förvånas hur gudomligt bra han är, denna talang och magiska röst!
 
Han ger mig drivkraft och inspiration varje dag. Mycket ideér til hans födelsedags present nu, godnatt gitarr yevvo gav mig sådan inspiration till födelsedags videon. Kommer bli perfekt! Saknar denna killen ganska mycket, så ibland är det bara så skönt att vara ensam och kötta Robin´s låtar! Varje ord från Robin gör en starkare, och det borde alla ta till sig i sitt hjärta. 
 
Så taggad på Julgalan, kan äntligen säga att det är nästa lördag! Då drar jag till Norrköping, fotograferar och träffar denna goa själen! Kram Tess
 
 

Julgalan 2014

Äntligen dax för Julgalan 2014! Där Robin kommer vara med i blå gala gruppen, som startar den 14 nov i Falun nu på fredag. Jag kommer att fotograferar i Norrköping, Växjö och Kristianstad med fototillstånd. Hoppas jag får igenom att fotograferar off stage för Julgalan, dom skulle återkomma om svar. Men troligtvis vet Robin att jag är där. Han har varit otroligt social med fans på twitter och yevvo, så om man är snäll kan man nog träffa och få en kram för priset på biljetterna är en dyr historia. Tror Robin vet det också, denna goa själen kommer nog träffa sina fina "fans" utanför. 
 
Jag uppdaterar blogg layouten, kan se lite konstig ut tills jag får rätt på html koderna. 
Kram Tess
 
 
 

I saw a shooting star and thought of you

Crossover Festival 25/10-14, Norrtälje