Happy 25th birthday Robin

Till en speciell kille med ett hjärta av guld på hans födelsedag 22 februari, en fanvideo och hemlig dagbok present från fina hjärtan på hans 25-årsdag. Hoppas av hela mitt hjärta att han uppskattar och gillar presenten han fick i fredags och grattis videon idag. Alltid vid hans sida, vi kommer alltid att stödja honom.
 
Efter all studio jobb med fantastisk musik, är han värd all kärlek.Särskilt tacksam till alla stjernor.
Kram Therese
 
 
 Grattis på 25-års dagen, finaste! 
  
 

Birthday video to Robin Stjernberg

En vecka kvar till Robin Stjernberg födelsedag, skicka text och bild till min mail thheresehenriksson@hotmail.com om ni vill vara med i födelsedag videon till Robin❤️Much love

Så otroligt fin han är, kärlek❤️ Saknar Robin jättemycket, men nästa månad är det äntligen kryssning på Silja Line Galaxy Barcelona

Robin har mini semester i Barcelona med sin familj, och det är han så värd att ha.
Ser riktigt mysigt ut, när man själv längtar tillbaka till värmen i denna gråa februari månad som Sverige har. 
 
 

🇪🇸Barcelona🇪🇸

Ett foto publicerat av Robin Stjernberg (@stjernbergrobin) Feb 12, 2016 kl. 6:10 PST

Robin´s birthday fanvideo 2016

Nu är är det bara 2 veckor kvar till Robin Stjernberg födelsedag och denna fanvideo till honom behöver också bli färdig snart. Han uppskattade fanvideon på Youtube jättemycket förra året, så nu vill jag bara göra en bättre och finare. 
 
Skicka grattis text med massa kärlek och en bild till min mail thheresehenriksson@hotmail.com om ni vill vara med att gratta Robin på hans 25-årsdag den 22 februari.
 
 

Throwback Thursday Melodifestivalen 2013

Nu börjar årets Melodifestival och det är nu jag inser att det är verkligen snart 3 år sen Robin Stjernberg vann Melodifestivalen 2013 med låten You! Så sjukt stolt över honom att han har kommit så långt i hans musik karriär på bara 3 år, en helt fantastisk artist och låtskrivare. Att han slutade aldrig kämpa för sin dröm, som han lever så mycket i nu. 
 
 
Men han ger också så mycket kärlek, stöd, lycka och glädje tillbaka till alla, som ingen aning artist gör (det är vad jag känner iallafall, under dessa 3 år jag har lärt känna honom) Han har gjort mig starkare och självsäkrare mer än jag har varit innan och jag är så glad att han finns i mitt liv.