RIX FM Festival 2017

Kom på fest i Nyköping när Robin Stjernberg följer med RIX FM Festival turnén nu på söndag den 30 juli! Mysiga Nyköping är staden vid havet, där ni hittar eventbyn och scenen vid hamnen. Konserten börjar 18.00, missa inte!
 
Mera info på www.rixfmfestival.se
 
 

Vacay Mode

Robin Stjernberg har semester på vackra Kreta, inte alls avis! Jag längtar så tillbaka till denna underbara ö..
 
Photo from @stjernbergrobin Instagram stories

Robin Stjernberg - Lotta på Liseberg

En vecka sen Robin Stjernberg framförde mäktiga "Feed On My Love" och härliga "Rain" på Lotta på Liseberg! Se det igen här och lyssna på låtarna på Spotify! 
 2 weeks to RIX FM Festival party

Ni missar väl inte Robin Stjernberg på RIX FM Festival när hans sommarturné fortsätter om 2 veckor, den 30 juli blir det fest på Nyköpings festdagar i mysiga hamnen i vackra Nyköping!

 

Robin Stjernberg på "Lotta på Liseberg"

Robin Stjernberg @ Lotta på Liseberg 2017, Göteborg
Photo: Therese Henriksson
 

RIX FM Festival 2017, Kristianstad

Robin Stjernberg levererade på RIX FM Festival i ett magiskt Kristianstad i söndags! 

 

RIX FM Festival i Kristianstad

@stjernbergrobin
 
Magiska RIX FM Festival i Kristianstad!
Mina bilder kommer upp på bloggen

RIX FM Festival 2017 i Luleå

 RIX FM Festival premiär i Luleå igår och Robin Stjernberg lockade många till Hamnfestivalen! På söndag kommer han äntligen hem till Skåne när han besöker Kristianstad. Kommer bli en festlig härlig kväll, längtar att kunna få blogga med mina egna bilder! 
 
Foto: Pär Bäckström
Källa: kuriren.nu
 
Exklusiva mötet med idolerna, Julia Lindgren, 20 år, och Nathalie Lindroth, 15 år, vann Norrbottens medias tävling och fick hänga med artisterna bakom scenen.
 
– Det var som jag hade tänkt mig, Robin Stjernberg och Darin var trevligast och det var de jag hade sett fram emot att träffa mest, säger hon.
 
 

FAKTA

Sagt backstage ...

... om vem som var trevligast:

– Hittills är Robin (Stjernberg) trevligast. Han var så chill, bara en skön snubbe liksom. Men jag väntar på Darin fortfarande. (Julia Lindgren inför det stora mötet)

... om hemlisen:

– Vi fick lite insideinformation av Robin. (Julia)

– Får vi säga det? (Nathalie Lindroth)

– Nej, nej. Det är top secret. Hemligheter med Robin Stjernberg, det är det inte alla som har. (Julia)

... om förväntningarna infriades:

– Jag såg fram emot att hänga backstage och vara med artisterna, vilket vi har gjort. Det har varit asnice. (Nathalie)

 
 

Premiär för RIX FM Festival 2017

Äntligen premiär för sommarens höjdpunkt RIX FM Festival! Du hittar mera info på http://www.rixfmfestival.se/ Se hela Robin Stjernberg turnéschema för festivalen här nedan, fler städer kan tillkomma:
 
Musikfantast. För Robin Stjernberg har det aldrig funnits något annat än musiken
 
Ikväll uppträder melodifestivalvinnaren Robin Stjernberg i Norra hamn i Luleå. Han är peppad på hög energi, fest och massa kärlek.
 
Hur är läget?
– Det är bra med mig. Jag sitter i studion och jobbar. Den har blivit mitt andra hem.

Hur har sommaren varit hittills?
– Fantastisk. Eller egentligen har jag nog inte fattat än att det är sommar eftersom jag har jobbat så mycket. Dessutom har det varit en hel del grått och mycket regn i Stockholm, det kanske har bidragit till den bristande sommarkänslan.
 
Vad har du för planer i övrigt i sommar?
– Jag har två veckors semester och under dem ska jag båtluffa i Grekland. Hela min ledighet spenderas där. Efter ledigheten är det raka vägen tillbaka till studion som gäller.
 
Vad har du för relation till Luleå sedan tidigare?
– Jag gigade faktiskt i Luleå under hamnfestivalen 2013. Mitt starkaste intryck från det besöket var att det aldrig blev mörkt. Det var ljust hela natten så vi festade ända till klockan sju. Vi for till någon sjö i närheten och passade på att ta ett nattbad. Förmodligen var det ett nakenbad också. Eller det är jag rätt säker på att det var.
 
Vilka förväntningar har du på hamnfestivalen?
– Jag förväntar mig hög energi, massa kärlek och fest. Jag kommer ta mitt ansvar på scenen, men sen hoppas jag att publiken gör sitt också. Jag har med en liten gäst till det här uppträdandet som ska sjunga med mig på en av låtarna.
 
Hur laddar du bäst upp inför ett gig?
– Jag vet inte riktigt. Egentligen gör jag det mest bakom scenen just innan jag går upp, då brukar jag föreställa mig hur jag kliver upp och möter publiken. Allt för att få rätt pirr i magen.
 
Drabbas du av prestationsångest?
– Hela tiden, dock inte så mycket inför liveuppträdanden, men i min roll som låtskrivare och artist drabbas jag. Jag försöker skjuta bort ångesten och bara vara tacksam över att jag ens får möjligheten att prestera. Inför hamnfestivalen är jag inte nervös, det ska bara bli kul.
 
Vilken av dina låtar ligger dig varmast om hjärtat?
– Jag har några stycken. Tillsammans med Jens Hult skrev jag en låt på svenska som jag tycker fått alldeles för lite uppmärksamhet. Jag blev jag heter den och jag väldigt nöjd och jag är glad över att jag fick vara med och skriva en så fin låt. Av de låtar jag själv är med och sjunger på är det kanske Feed of my love, men jag gillar många av mina senaste låtar väldigt mycket.
 
Vilken prestation ser du som din största?
– Oj, svår fråga. På pappret, alltså det som fått mest uppmärksamhet i media, är nog båda mina vinster i melodifestivalen. Första gången som artist (2013) och andra gången som låtskrivare åt Robin Bengtsson (2017). Ser man till det personliga planet är det nog att jag har utvecklats så mycket under hela den här resan. Idag är jag mycket mer självständig än tidigare.
 
Har du alltid velat satsa på musik eller har du varit inne på något annat spår tidigare?
– Det har aldrig funnits något annat än musiken för mig. Jag har haft ett enda annat ”kneg” och det var som målare med min pappa. Jag råkade hälla ut ammoniak i en garderob så alla i rummet svimmade. Då kände jag att: ”aldrig mer” och sen dess har musiken varit det enda som existerat för mig.
 
Vad har du på gång framöver?
– Just nu jobbar jag mycket i studion för att färdigställa ett par låtar. Jag väntar lite med att berätta mer om dem, det blir nog mer aktuellt framåt hösten. Utöver det kommer åka runt med Rix fm och giga, sedan har jag ett par egna spelningar också.
 

FAKTA

Robin Stjernberg
Ålder: 26 år
Bor: i Stockholm sedan 5 år tillbaka
Familj: nere i Skåne
Kör: inget behov av bil
Intressen: sportaktiviteter, hitta på egna lekar och spel
Gör en ledig dag: spelar badminton
Äter helst: Calamares och taramosalata (en grekisk rätt)
Dricker helst: vatten
Läser helst: allt med magi
Ser på tv: inte så mycket
Aktuell: Hamnfestivalen ikväll och med låten Feed of my love
 

Robin Stjernberg Live 2017

Robin Stjernberg är klar för både RIX FM Festival och Lotta på Liseberg. 
Här kan du se honom i sommar, fler datum kan tillkomma
 
 
 
 

Robin på Liseberg den 10 juli

 
Ingen sommar utan allsång på Liseberg, Robin Stjernberg kommer till "Lotta på Liseberg" nästa vecka den 10 juli i Göteborg! Upplev genrepet och ett härligt live uppträdandet på plats från stora scenen eller se live på TV4 kl.20.00. Förköp av sittplats men det finns gott om fria ståplatser, Liseberg entré biljett 100:- 
 
Mera info på www.liseberg.se
 

Vinn backstagepass till premiären av RIX FM festival

 
Tävling!
Vinn backstagepass till RIX FM Festival premiären den 6 juli i Luleå och träffa Robin Stjernberg, Darin, Nano, Astrid S, Mariette, Smith & Thell och Tove Styrke bakom scenen i norra hamnen i Norrland.
 
NSD tidningen ger dig chansen att vinna exklusiva backstagepass till Rix FM-festivalen.
Tävla på www.nsd.se