Aldrig mer

Idag släpper Jens Hult sin singel "Aldrig mer" som är skriven bland annat av Robin Stjernberg. Lyssna på Spotify och iTunes! Och nu hoppas vi och håller alla tummar att Robin släpper sin nya musik och något magsikt händer i maj! 
 

Throwback Nyköping 2014

Robin Stjernberg // Nyköping dagarna 2014
Photo: Therese Henriksson

Tipsa Robin till festival

När nästan alla festivaler börjar släppa artister till sommaren, men Robin har ingen bokning för sommaren än tycker jag är riktigt kontigt när han har två nya låtar släppta och en EP är på gång. Jag har skrivit till några ställen som tex festivalen i Helsingborg. Men känns som det är svårt för det finns för många artister som är mera högaktuella.
 
Tipsa Robin Stjernberg som artist till Helsingborgs festival Hx 2016 som är mellan 4-5 aug till Nathalie.Jarnhaell@helsingborg.se
 
 
 

A month since the cruise

En månad sedan Silja line Galaxy kryssningen med Robin Stjernberg och fina vänner som var hel grym! Önskade att jag kunde få uppleva om den igen för jag var inte 100% frisk från världens förkylning just då, men det var minsann en bra påskhelg spelning för denna goa själen gör en lycklig med glädje.
 
Hoppas det inte dröjer alls för längre innan jag kan känna lyckorus med världens finaste, sommar och gig är så behövligt nu! 

Studio life

Robin Stjernberg skapar magi och lever studio livet resten av april, ser så fram emot all ny musik och träffa honom igen i sommar. Men jag kan verkligen inte vänta längre, så sjukt nyfiken! Och att det är maj månad på söndag, och fortfarande inget datum för ny musik eller spelningar.
 
Men på fredag släpper Jens Hult sin nya singel  "Aldrig mer" som är skriven av Robin Stjernberg och Jens Hult, mycket fint!
 

Rix Fm Festival 2014

Robin Stjernberg // Rix Fm Festival 2014
Photo: Therese Henriksson

3 years ago "For The Better" EP

3 years ago Robin Stjernberg released an awesome attitude EP "For The Better" So much love! I hope really soon the new EP is here, which will give perfect magic. So excited, can´t wait any more! I want "Dandelion" & "Renegade" on Spotify, so badly now and I really hope Robin is on Rix Fm Festival this year.
 
 
 
 

Throwback on Robin tour 2013

Saknar sommar turnén otroligt mycket när jag kollar genom mina bilder från 2013, så en riktigt stor throwback thursday på detta! Robin måste verkligen komma ut och giga igen, jag som stöttar honom varje dag vet vad han gör men är rädd att han är bort glömd som artist om inte skivbolagret gör stor marknadsföring snart på hans musik och spelningar. Den där samlings EP:n eller albumet och sommar gig hade behövs nu. 
 
 
 

Beautiful Copenhagen

 Robin Stjernberg i vackra Köpenhamn igår, hoppas verkligen hans underbara nya musik släpps nästa månad för det är på tiden nu. 
 
 

Copenhagen Nyhavn with @sylvestermusic

Ett foto publicerat av Robin Stjernberg (@stjernbergrobin) Apr 20, 2016 kl. 11:39 PDT

Robin in Denmark

Robin är så sneaky! Att han är i Skåne nu och sen Danmark imorgon för att skriva musik 3 dagar, hoppas av hela mitt hjärta att den nya musiken släpps snart. Det är mitten av april, det behövs verkligen ett datum nu till EP:n som ska släppas till våren har han sagt. 
 
Följ Robin på Snapchat: stjernbergrobin
 
 

Magical perfection

Denna obeskrivliga längtan till ny EP, album och sommarturné, just hold on. Håller alla mina tummar och tår att det händer något senast i maj, för nu är det våren 2016 och 24 april är det 3 år sen "For The Better" EP:en släpptes och albumet "Pieces" 26 juni. Vet att Robin har klart många låtar, men att vilka som ska släppas är inte bestämt än.
 
Tycker det är dags att han kommer tillbaka nu efter 3 år!
 
 

Throwback Thursday

 Robin Stjernberg - Rix fm Festival 2014
Photo: Therese Henriksson