Skogsmulle mys

Robin Stjernberg har minsann haft skogsmulle mys med vänner dom senaste dagarna🌲 Hans personlighet är flawless! Find Robin❤️

Magiska och mysiga Söderhamn

Att det redan är en vecka sen Robin Stjernberg höjde pulsen på Sommartrivsel i mysiga Söderhamn. Denna fantastiska människa, det är något med honom som får mig att le❤️

Att Robin skriver "Recording vox" på Twitter känns så bra! Att han är tillbaka på spåret igen med ny musik är så nära nu, kommer förhoppningvis i augusti sen också flera gig. Längtar otroligt mycket och det kommer bli så sinnessjukt bra!

 
 
 

Hässleholms Gala Kväll 2016

 Den 11 november uppträder Robin Stjernberg på Hässleholms Gala Kväll 2016!✨ Biljetterna kommer släppas den 21/9 för allmänheten så mera info kommer.
 
Försäljning sker via Hässleholm turistbyrå
tel: 0451-267300 Mail: turistbyran@hassleholm.se
Pris: 425:- inkluderat mat och dryck under galan.

Never forget to let your fire shine

Robin Stjernberg @ Sommartrivsel 2016 Söderhamn
Photo: Therese Henriksson
 

Sommartrivsel i Söderhamn

Efterlängtade sommargiget var så grymt roligt, denna roadtrip norrut var värt allt i torsdags! Robin Stjernberg är världens gosigaste, lämnar mysiga Söderhamn med massa kärlek❤️ Men ibland går tiden för fort, vill bara stanna den i ett ögonblick av lycka en perfekt dag.

Att få fotografera Robin igen kändes så bra det var så längesen och att jag fick några grymma bilder men samtidigt som man hade riktigt roligt på ett mindre gig

 

One down two to go

Man kan inte mer än älska honom❤️ Sommarens mest efterlängtade gig i Söderhamn på torsdag, denna lycka och glädje att se honom igen!

Beautiful Crete

Robin har haft det fantastiskt på vackra Kreta den senaste veckan och visst är det är något speciellt med denna ön som man själv vill gärna tillbaka till🌴💙

På torsdag är det äntligen dags för sommarens efterlängtade gig i Söderhamn!

Life's a beach

Robin har visst hamnat på en strand på grekiska ön Kreta i medelhavet (känner allt igen det där havet och stället), hoppas han har det bäst och njuter för det förtjänar han som har jobbat som en galning den senaste tiden med den nya musiken. Fast man blir inte lite avis när man ser den där himlen, med detta svenska skit vädret hoppas vi får in värme och sol innan spelningen i Söderhamn. För nu kommer han bli pepparkaka brun. 
 
Snart 21 juli och Söderhamn, det efterlängtade giget denna sommaren! 
 

Dreamed about your music

Drömde att Robin skrev att han släpper ny musik efter 3 dec kryssningen och den veckan jag fyller år, alltså hoppas verkligen den nya musiken kommer innan vintern. Han spelade upp lite ny musik på Periscope i måndags, som låter så sinnessjukt bra! Denna väntan på hans EP, men vet när det gäller honom är det helt klart värt väntan. 
 
Att kunna säga nu att jag träffar honom om 2 veckor, känns så bra! 
 
Robin Stjernberg // Rix fm festival 2014, Malmö
Photo: Therese Henriksson

Happy friday

Happy friday, have an awesome weekend!