Studio magic

Hit me with new music, babe! 

RIX FM Festival 2017, Växjö

I fredags var det glädje och helt fantastiskt när Robin Stjernberg levererade på hans sista RIX FM Festival turné stopp i Växjö! Det var så jäkla bra, ta mig tillbaka!  Det var så roligt att träffa och hänga med Daria från Irland igen också, såg henne senast på kryssningen i maj. Men saknar redan allt och alla, när man inte vet när man träffar honom eller fina vännerna igen. Men förhoppningsvis någon gång denna hösten, eftersom hehe han sa ja när jag frågade om det blir fler gig i höst. Hoppas oktober då Daria skulle komma tillbaka till Sverige då också. 
 
Nu håller man tummarna för den där EP:n ska släppas också, vill ha "Lonely Heart" och "Damn Good" nu.
 
 

RIX FM Festival this friday in Växjö

Missa inte Robin Stjernberg sista turné stopp med RIX FM Festival och hans sista sommar gig nu på fredag i Växjö! Kom på en mäktig och magisk fest den 18 augusti på stora torget i centrum, festival konserten börjar 19.00. Mera info på www.rixfmfestival.se

RIX FM Festival 2017, Eskilstuna

 
Robin Stjernberg rockade i Eskilstuna, missa inte hans sista magiska RIX FM Festival turné stopp i Växjö den 18 augusti! Hoppas verkligen nästa vecka blir perfekt, när Hässleholm giget blev inställt som skulle varit nu på fredag den 11 aug. Vill inte att sommarens gig ska ta slut, kommer sakna honom för mycket igen! Men förhoppningsvis blir det höst EP och gig.

RIX FM Festival in Eskilstuna

 
Dags för fest i Eskilstuna, när Robin Stjernberg följer med RIX FM Festival turnén den 3 augusti till Strömsholmen! Eventbyn öppnar kl.14.00 och konserten börjar kl.19.30 (Robin går på scenen ca 20.45) Mera info på www.rixfmfestival.se
 

Magiska RIX FM Festival och mysiga Nyköping

Senaste jag var i Nyköping var 2014 när Robin Stjernberg hade gig på Nyköpings festdagar och nu 2017 var jag tillbaka i denna mysiga staden men denna gången på RIX FM Festival vid hamnen. Hans underbara glada leende när han såg mig där till att jag fick en svettig kram, och all den tid han tog att prata med mig efter spelningen.
 
Det var värt resan, så tacksam för allt!