You let me know I couldn't make you stay

Tyvärr så kom jag två i "Rain" tävlingen/utmaning 1, så lite besviken och det kändes i hjärtat när jag lägger ner så mycket tid att vara supporter. Men jag var otroligt nära att vinna när jag bara var 12 klick på länken från vinnaren, men thanks guys! Vi lyckades sprida Robin Stjernberg nya singel Rain grymt bra som har nu över 300.000 streams på Spotify, och det är jag så glad över! Detta är riktigt roligt att något händer och grymt att han är tillbaka, och att man kan säga att jag ser honom nästa vecka också, känns så underbart!
 
Nu laddar jag om till tävling/utmaning 2 som ska komma i veckan! 
 
 

Top 2 In Rain Competition

Love u guys!! Jag är topp 2 i "Rain" tävlingen som avslutas imorgon kl.12.00 och kan vinna en Meet ´n greet med Robin Stjernberg i Stockholm! Singeln är snart uppe i 300.000 streams på Spotify också! Som ni nu vet att inför releasen av Robin Stjernberg´s nya låt "Rain" samarbetar jag med skivbolagret Capitol Music Group för att sprida singeln och därmed är jag med i en tävling. För att utse en vinnare är det mest "klick" som räknas på SPOTIFY LÄNKEN till den 28 oktober! Detta är något som är så viktigt för mig och just du kan hjälpa mig vinna, jag önskar och hoppas på att få er hjälp! Kopia länken nedanför och sprid den!
 
Gå in på länken HTTP://LNK.TO/RAIN!THERESE eller klicka på bilden för att lyssna på Robin Stjernberg nya singel Rain! Samtidigt hjälpa mig i Meet ´n greet tävlingen, så enkelt är det! 
 
 

Du är ett sommarregn

Fullkomligt älskar Rain live session! Rain har nu 277.920 streams på Spotify och slagit hans singel "Take Me Home". Verkligen bästa låten som lyser upp hösten, att höra detta live med ett storband hade varit ren magi. Saknar Robin jättemycket speciellt när jag kollar videon, så längtar galet mycket till 11 november nu!!  När tanken slog mig också, att det kan bli storband med Rain på Hässleholms galakväll! Hur får man Rix fm spela "Rain" då det är frågan?? Det är väl bara att fortsätta skriva och maila. Igår gick han live på perri och teasar med osläppt grym låt. Och han nämnde EP alltså heaven sa han verkligen de, ny EP och album 2017!!? Men nu får det gäna bli fredag och helg, vill så veta något mer om tävlingen!
 
Inför releasen av Robin Stjernberg´s nya låt "Rain" samarbetar jag med skivbolagret Capitol Music Group att sprida singeln och därmed är jag med i en tävling. För att utse en vinnare är det mest "klick" som räknas på SPOTIFY LÄNKEN till den 28 oktober! Vinnaren får därefter komma till studion i Stockholm och träffa Robin Stjernberg! 
 
Gå in på länken HTTP://LNK.TO/RAIN!THERESE eller klicka på bilden för att lyssna på Robin Stjernberg nya singel Rain! Samtidigt hjälpa mig i Meet ´n greet tävlingen, så enkelt är det! 
 
 

Rain Competition

Riktigt grymt, efter 10 dagar har nu Robin Stjernberg nya singel Rain över 200.000 streams på Spotify! Fortsätt lyssna, vi går in i andra veckan av överraskingar av releasen av singeln, där utmaning 1 av "Rain" tävlingen avslutas på fredag! Så spännande, innan aning vem som vinner detta så kommer bli nervöst slutet av denna veckan. Detta är något som är så viktigt för mig och just du kan hjälpa mig vinna, jag önskar och hoppas på att få er hjälp tills 28 Oktober!  
 
Gå in på länken http://lnk.to/Rain!Therese för att lyssna eller klicka på bilden och samtidigt hjälpa mig i meet n greet tävlingen, så enkelt är det! 

Inför releasen av "Rain" samarbetar jag med skivbolagret Capitol Music att sprida och maximera singeln och därmed är jag med i en tävling. För att utse en vinnare är det mest "klick" som räknas på Spotify länken! Vinnaren får därefter komma till Stockholm och träffa Robin Stjernberg! 

 

Rain live-session video out now

Fredagspepp överraskning! Så fantastisk Rain live-session video av Robin Stjernberg, hel grymt verkligen!! Han är verkligen magisk perfektion, denna äkta känsla som jag föll för wayback. Och denna glädje att han är tillbaka med ny musik, har saknat allt! När det där hemligt hemligt i Malmö i slutet av september blev magi med bandet, grymma! Så otroligt fin han är, saknar honom sjukt mycket. Nya singeln och denna "Rain" tävlingen kan jag nog ändå leva på tills dess jag träffar honom, och det är bara 3 veckor kvar tills Hässleholms galakväll!
 
Har blivit utvald och fått chansen att vara med i en tävling där vinnaren får träffa Robin i Stockholm! 
Fortsätt gå in på Spotify länken här nedan för att hjälpa mig vinna Rain tävlingen, så enkelt är det! 
http://lnk.to/Rain!Therese
 

Billboard banner for the new single Rain

Riktigt cool billboard banner för Robin Stjernberg nya singel Rain, som sitter i Stockholm! Det hade varit rena drömmen att få jobba med grafisk design, fotografering, media och göra marknadföring/reklam till honom! Att få komma till hans studio hade varit en unik chans för mig. 
 
Har blivit utvald och fått chansen att vara med i en tävling där vinnaren får träffa Robin! 
Gå in på länken här nedan för att hjälpa mig eller klicka på bilden, så enkelt är det! 
http://lnk.to/Rain!Therese
 
 

Over 100.000 streams on Spotify

Helt fantastiskt, det är redan över 100.000 streams på Spotify!! Så otroligt stolt över honom och hans grymma låt Rain, han förtjänar detta så mycket! Underbar artist och låtskrivare med en av Sverige´s mest tekniska och gudomliga röst. Fortsätt lyssna, så kommer vi nog slår "Take Me Home" som har över 200.000 streams!
 
Har chansen att vinna en tävling till Stockholm och träffa Robin! 
Klicka på bilden för att hjälpa mig och lyssna på Rain i Spotify!
 

New music playlist on Spotify

Fantastiskt, Rain är snart uppe på 100 000 streams! Fortsätt lyssna på singeln och dela den finns under "Nya releaser" på Spotify, och den är tillagd i spellistan "New music friday sweden", "Pop right now" och "Ny pop". Kommande veckorna kommer jag bara höra, se och drömma Rain, och att jag gjorde min RS fansite header innan Robin la upp solnedgång bilden, så passar den så bra till "Rain" så klockrent!
 
Nu blev jag ännu mer peppad, fick veta priset på "Rain" tävlingen/utmaning 1 som är verkligen lycka! Mer överraskningar kommer i veckan.
  
Klicka på bilden för att lyssna på Rain!
 

Rain

Klicka på bilden för att lyssna på "Rain" i Spotify! 
 
Robin Stjernberg senaste singel Rain, en melodisk-poplåt som perfekt förbättrar han starka röstomfång som är uppföljare till singeln Take Me Home, som släpptes tidigare i år. Rain är uppbyggd på organiska trummor för att få fram ett unikt sound och ackompanjeras av blås från Timbuktus trogna vapendragare Damn! Mixningen står ingen mindre än Lars Norgren för (Tove Lo, Sabina Ddumba m.fl.) Rain, tillsammans med Take Me Home kommer både finnas med på Stjernberg kommande album som väntas släppas i början av 2017. Mer detaljer om albumet förväntas under de kommande veckorna framöver. 
 
”Det är en melankolisk poplåt med soulinfluenser som handlar om desperation och nostalgin till en sommarförälskelse som försvann lika fort som hösten kom” beskriver Robin, och du kommer uppleva kärlek vid första lyssningen. Han har hittat ett sound och en rytmkänsla som omfamnar pop-nerven.
 
Källa: Capitol Music Group och Esc today

NEW SINGLE RAIN OUT NOW

Det är officiellt, Robin Stjernberg är tillbaka med nya singeln "Rain" som är UTE NU på Spotify!! Inför releasen av "Rain" gör vi nu ett samarbete med skivbolagret Capitol Music Sweden och Universal Music Sweden att sprida och maximera singeln som utmaning/tävling med personlig länk som ger ett unikt pris till vinnaren med mest "klick" i slutet av månaden! Lyssna på Robin Stjernberg nya singel "Rain" på Spotify här: http://lnk.to/Rain!Therese Dela gärna länken! 
 
Min lysande stjärna i mörkret, tack till alla som lyssnar!
#PrepareForRain
 
Klicka på bilden för att lyssna på Rain i Spotify!
 Robin hälsar till er alla:
HEJ ALLA GRYMMA STJERNOR!!! Fan vad jag har saknat er och nu är det äntligen dags att komma med ny musik igen! Är så sjukt stolt över låten och känner mig otroligt tacksam över att ni vill vara med och bygga upp vår armé! Stort lycka till, nu börjar det! Puss och kram / Robin

New single "Rain" out this friday

Äntligen är han tillbaka, denna glädje och total lycka att Robin Stjernberg släpper nya singeln "Rain" den 14 oktober!! Efter så lång väntan och nu finns det ett release datum och att det händer redan på fredag är så sjukt, men är så taggad på hans nya musik, alltid vid hans sida. Att det nästan tog ett år (9 månader sedan "Take Me Home") innan en ny singel, men det är nu det händer igen! Men är lite nervös för hans skull, denna låten måste bara slå igenom nu han är en så otroligt grym låtskrivare och artist som jag vill ska komma tillbaka till toppen av musiken därute sedan hans fina "Pieces" 
 
Hoppas Rixfm kör "Rain" på radio i höst! 
 
 

Throwback Torn - Världens Barn 2014

Throwback till 2014 när Robin Stjernberg framförde sin version Torn på SVT Världens Barn galan, denna gudomliga rösten ger mig rysningar! Detta är perfektion till magi, med mycket kärlek. En månad till Hässleholms galakväll, känns så otroligt bra att jag ser honom nästa månad för jag saknar att höra honom live nu
 

Fanart cover

Älskar att göra layout och omslagsbilder, gjorde fanart cover av Robin Stjernberg Facebook profilbild till grymma Youtube Didrick remix singeln "Rain". Förhoppingsvis släpper han original låten på Spotify och iTunes snart men sparade ner remix låten så nu har man har låten i datorn och  iTunes/mobilen.
 
Tänkte försöka skriva ner låttexten till "Rain" också
 
 

New single "Rain" from Robin Stjernberg

OMG äntligen, han är tillbaka!! Men han så sneaky, ingen förvarning eller release datum blev en fredag överraskning! När Robin Stjernberg droppade ner en ny remix singel "Rain" på Twitter via Youtube! Fredagen blev så bäst och ett helt stort lyckorus, älskar den! Kan vi förvänta oss något nytt på Spotify och iTunes från honom snart? Har väntat på detta sen i somras, hur tar man in det? Fick höra demo låten i Söderhamn, så sinnesjukt bra!
 
You're my summer rain
 

High Coast Songwriting Camp

Robin Stjernberg ser ut som han har det härligt på High Coast Songwriting Camp på Ulvön i Örnsköldsvik! Fast han är ovanligt tyst om det fastnar han lite på bild, men tror han är mycket fokuserad på musiken och låttexter. Men när han ändrade profilbilden och omslagsbilden på Facebook som inte hänt på länge otroligt vackert men wow jag är i chock! 
 
Kan det hända något nytt i musik väg denna månaden, månntro? Behöver ett release datum från honom, så man klarar denna hösten. Saknar honom! Men snart, bara en månad kvar till Hässleholms galakväll! 
 
 

GalaJul på Silja Line Galaxy

Nu är det inte långt kvar till julmys och till kryssningen Galajul med Robin på Silja Line Galaxy! Så sinnessjukt taggad på kryssning igen och träffa alla fina vänner! Våra hytter är bokade och tåg resan till Stockholm, men först mellanlandar jag hos riktigt fin vän i Norrköping som jag har klickat så bra med när det gäller typ allt. Känns skönt att åka dagen innan och inte behöva åka sjukt tidigt från Skåne samma dag. Det saknas en kryssning outfit men tror jag kör på min guldiga kjol men vad till den?
 
 
GALAJUL FYLLD AV STJÄRNGLANS OMBORD!
 
Silja Line presenterar succén för fjärde året i rad och Robin Stjernberg är klar för GalaJul på Galaxy! Kryssningen erbjuder som alltid en förstaklassig underhållning! En glittrande julshow med älskade stjärnartister, liveband, partyband och dj:s. En trevlig afton med 23 timmar av upplevelser. Det blir mer underhållning, mer julparty och mysig julstämning. Samla ihop vännerna och följ med på en GalaJul-kryssning, fylld av stjärnglans.
 
 23h Åbokryssning, kvällsavgång
Avgår: Lördag 3 Dec klockan 19:30 från Värtahamnen, Stockholm
Ankommer: Stockholm söndag 4 Dec klockan 18:15 
Bara hytt pris: från 280:-
 
 Mera info om datum, hytter, pris och bokning på www.tallinksilja.se och www.galajul.se