Songwriter in Melodifestivalen 2017

Så glad att höra att ryktet var sant! Robin Stjernberg är en av låtskrivarna till Mello aktuella artisten Robin Bengtsson med låten "I Can´t Go on" som tävlar i Melodifestivalen deltävling 3 i Växjö den 18 februari 2017. Det är ännu ett bevis att Stjernberg är en fantastisk låtskrivare och framför allt en underbar artist med ett hjärta av guld som jag är otroligt stolt över. 
 
Ska bli spännande att se vad detta kan leda till, tror 2017 kan bli Robin Stjernberg´s comeback år! 
 
 
 
 
 
 

You are beautiful

Robin Stjernberg är i Berlin några dagar, hoppas han har det bäst han är värd lite ledighet. Och visst håller ni med att Berlin är vackert men han är finare. Snart roadtrip Stockholm och kryssnig på Silja Line, taggad!
 
 

Studio vibez

Mycket studio för Robin Stjernberg ser det ut som för att få ihop nya musiken, och det glädjer mig att all väntan på nya EP:en är snart över! En helt fantastisk låtskrivare, där hans musik blir himla magisk med hans röst och nästa lördag får jag se honom live igen. 
 
En vecka kvar till jag gör en roadtrip längre upp i Sverige! 
 
 

Melodifestivalen 2017 rumor

Oherreguu om detta rykte är sant, gör Robin Stjernberg comeback i Melodifestivalen 2017 som låtskrivare till Robin Bengtsson!
På onsdag får vi veta när alla artisterna ska avslöjas till nästa års tävling! 
 
Källa: Aftonbladet
 
 

I like your style

Nu rockar vi snart kryssning och gig på Silja Line Galaxy! Sjukt taggad! Nästa vecka blir det en riktig rolig roadtrip till Evelina som jag saknar henne sen vidare till Stockholm på lördagen och träffa alla andra tjejer, längtar.
 
Ser att Robin Stjernberg har blivit verifierad på Instagram, grymt! 
 
 

Tongue's out groove's out‼️

Ett foto publicerat av Robin Stjernberg (@stjernbergrobin) Nov 23, 2016 kl. 4:41 PST

Birthday idea London

Det är tre månader kvar till Robin Stjernberg födelsedag så det är dags igen för en speciell present och födelsedag video till honom. Ja, han fyller inte år förrän i februari men jag måste börja med saker och planera om jag själv ska hinna med allt och det hade varit roligt om så många som möjligt kunde joina. Så det har varit mycket brianstorm vad det ska vara för idé dom senaste dagarna, men till slut kom jag på tema London med resväska, regn, stjärnor och kärlek. Tar med hans senaste singel Rain med paraplyer/regn grattis hälsningar på någon vänster. Hoppas han blir lika tacksam, uppskattar och förgyller hans dag som förra gången, han är värd all kärlek. Prepare for rain! 
 
Lite av mina för många tankar och ide´ cravings till tema London om det går att fixa och trixa med:
- Resväska box/paket med engelsk touth 
- Text på resväska
"Even though you´re miles away, we wish you the best and hope you have a special day. Happy bithday, Robin!"
- Moln/regn/paraply i paketet?
- Paraplyer med grattis hälsningar?
- Canvas tavla London motiv med ljusslinga
 
 

Cinderella Weekend on Viking Line

 
 
Glädje när man ser Robin Stjernberg namn bland alla artister under nöjeskryssningar på deras hemsida. Att det blir en till kryssning i maj, men på Viking Line!! 2017 ser lovande ut och jag får se Stockholm på våren dessutom! Förhoppningsvis kommer det upp en riktig turnéplan 2017 för honom, men som fansite upptäcker jag alltid något. Hoppas det blir uppskattat med tacksamhet. 
 
Stay tuned!

Stay with me 'Cause you're all I need

Att det redan är en vecka sen galakvällen i hemstaden Hässleholm, förra fredagen var så bra! Ta mig tillbaka till Robin Stjernberg magiska live framträdande på scenen, han har en röst av guld. Bara han sätter sig vid pianot eller har gitarr, blir det så mäktigt och vackert. Hans "Stay with me" cover är så sjukt fin! Känns att det blir knappt några systemkamera bilder, så önskar verkligen att han släpper en ny turné snart där jag får fotografera grymma bilder igen! 
 
Två veckor kvar till Stockholm och kryssningen, sjukt taggad! 
 

Over 600.000 streams on Spotify

Det tog ett tag närmare bestämt ca 2 veckor innan man fick veta något, men grymt roligt med en ny "Rain" utmaning igen. Denna gången får man något hemskickat till en som ska sprida singeln, spännande! Undrar hur man vinner i denna utmaningen och om det finns ett pris igen?
 
Rain har passerat 600.000 streams på Spotify!
 
 

Sveriges radio P4 Stockholm

Världens bästa, så otroligt glad att han är tillbaka med musiken! Ett hjärta av guld💛 
 
 Källa och foto: Sveriges Radio 
 
 
"Robin Stjernberg nära att knäckas av skrivkrampen och var på väg att sluta med musik"
 
Robin Stjernberg är ute med nytt. I Musikplats Stockholm berättar han stolt om nya musiken, men att vägen tillbaka kantats av tunga perioder med mycket tvivel.
 
Senaste singeln Rain klättrar på listorna och tidigt nästa år följer Robin Stjernberg upp låten med ny EP. I Musikplats Stockholm ger han första intervjun om hur han skapat nya musiken och han kallar det hela för en omstart efter Melodifestivalen 2013 då han vann med låten You.
 
– Definitivt, det är det. Det var lärorikt hela den grejen, men sedan ville jag fokusera på vad jag vill stå för och hur jag vill beröra människor. Jag fokuserar mer på hjärta nu, säger Robin Stjernberg.
 
Robin Stjernberg berättar vidare i intervjun om sin utveckling och glädjen inför att hitta sitt rätta uttryck, men också om hur kreativiteten gått i baklås totalt flera gånger.
 
– Jag har haft svackor då jag till och med känt att jag ville sluta med musik. En svacka var riktigt tung och då kände jag att "det här går inte".
 
Robin Stjernberg funderade på att lämna Stockholm och lägga musiken åt sidan. Men så kom vändningen och kreativiteten tog ny fart. Idag är han på sätt och vis tacksam över de dalar han passerat.
 
– Det är i svackorna du utvecklas mest. Helt plötsligt nöjer du dig inte med vad du en gång gjort, säger han och förklarar hur det i nästa steg leder till en förbättring.

Rain The Remixes is out now on Spotify

Så otrolig grym comeback för Robin Stjernberg, nya singeln Rain har snart 600.000 streams på Spotify efter bara en månad! Och med detta är nu också Rain The Remixes släppta på Spotify! Så sjukt glad att han kämpade med låtskrivandet och är tillbaka med sin nya musik, vet inte vad jag hade gjort utan hans musik. 
 
Unbelievable support on Rain, keep listening on Spotify!
 
 

This gala evening in Hässleholm was epic

Han är magi och värd allt! Hässleholms galakväll var storslaget och riktigt mäktigt och vackert att se Robin Stjernberg på hemmaplan, nya singeln Rain är fantastisk live med husband! Denna lycka att få träffa honom och få den där efterlängtade kramen var helt underbart. Och att jag träffar både mina fina vänner och nya vänner från Irland på mina roadtrips är riktigt härligt!
 
Snart bara 2 veckor kvar till Stockholm och kryssning!
 
 
"My little heart, are you happy?"
 

Hässleholms galakväll 2016

Äntligen roadtrip Hässleholm imorgon!  
 
 Fredag 11 november är det Hässleholms galakväll 2016, då stadens stolthet med den där gudomliga rösten är bland annat på scenen! Jag kommer självklart att vara där och stötta honom. Hoppas det blir otroligt mys, mäktigt och en fin kväll. 
 
Härlig underhållning, god mat, mycket humor och prisutdelningar står i fokus denna galakvällen som är vår festliga tradition tillägnad kommunens företagare och invånare för sina insatser under året. Årets konferencier Ann-Marie Rauer och Kapellmästare Anders Liljeqvist med husband ramar stämningsfullt in kvällens artister såsom Hässleholms stolthet Robin Stjernberg. Arrangemanget sker i Hässleholm Kulturhus. Kvällen startar med mingel i foajén och därefter sittning med underhållning och prisutdelningar i röda salongen. I pausen bjuds god mat och dryck. Underhållning, happenings och överraskningar kvällen igenom!
 

Happiness

Om 2 dagar, hoppar av lyckorus!! På fredag är det äntligen dags för Hässleholms galakväll, efter 113 dagar får jag se honom på scenen igen! Min roadrip till Norrköping, Stockholm och Galajul kryssningen 3 dec är också runt hörnet snart! Men kommer bli magiskt fint live med Robin Stjernberg nya låt Rain och husbandet på Hässleholms kulturhus, kan det inte bli fredag nu så jag får göra den där roadtripen igen och få träffa honom. Färre spelningar detta året, men tror ändå jag kan räkna upp 5-6 offentliga gig som jag har hittat så ganska bra fast han har varit i studion med hans nya musik under året 2016. Så det skulle varit grymt om han hade levererat ny EP eller album och sommarturné 2017! 
 
Fortsätt lyssna på "Rain" som har nu över 500.000 streams på Spotify! Den slår snart hans låt "Locked Into You" som har 567.606 streams som släpptes förra året, så bra comeback. 
 
 
 

Even the smallest of lights will shine through the darkest of nights

Miss him pretty much, but on friday I´ll see him again! 

Creating music all day and night

Världens bästa och gosigaste själen som älskar skapa musik, och jag vet att all denna väntan på nästa magiska EP och album är så värt det! Men förhoppningsvis blir det en förväntansfull 2017 av Robin Stjernberg med grym platta och turné för nu märks det att det börjar bli klart. Det är dags för en comeback! Undrar vad som hände med Rain tävling/utmaning 2 som skulle kommit förra veckan? Det var ju så roligt med all support och info! 
 
Men kan vi inte hoppa direkt till fredag och Hässleholms galakväll nu, har längtat så länge att få se honom på scenen igen!
 
 

Throwback Pieces 2013

Pieces måste nog vara Robin Stjernberg bästa låt han skrivit efter han vann Melodifestivalen 2013 med You, den berör så otroligt mycket! När han framförde den i Idol 2013, denna äkta känsla när han sjunger under hela låten får mig att gråta. Han har så sjukt bra kontroll på rösten så detta blir magisk perfektion!
 
Hade varit sjukt grymt att se honom som gästartist i årets Idol 2016! 
 

Snap take over

Robin Stjernberg har tagit över och rockar Snap! Följ Universal Music Sweden (umusicse) på Snapchat för att se lite av hans gosigaste dag. Hörde en liten snutt av osläppt musik, så grymt bra!! Längtar obeskrivligt mycket efter ny EP och album, men ska förhoppningsvis komma 2017! 
 
 

Robin Stjernberg´s latest single Rain

Dessa fina artiklar och underbara ord på bloggar om singeln Rain av Robin Stjernberg, helt fantastiskt att läsa! Finns att läsa här och här. Rain blev också förra veckans låt i låttestet i Musikplats Stockholm , lyssna här.
 
Rain har snart 400.000 streams, lyssna på den i Spotify!