Take me home to the place where I belong

Med denna glädje och lycka, att jag kan säga att jag träffar honom om 3 veckor!! Sommaren kommer bli bäst när man får träffa och se honom på scenen igen, så ser verkligen fram emot sommarens efterlängtade mys gig med Robin Stjernberg i Söderhamn nu den 21 juli! Men det är långt upp i detta avlånga Sverige land från Skåne, men denna resan som är nu bokad kommer vara så värt det. För han ger så mycket tillbaka, mer än någon annan artist. Och man vet inte om han kör mera gig förrän hans nya musik släpps (som är produktion försenad) så jag kände att denna roadtrip är så behövlig när man dessutom har juli ledigt/semester. Alltid vid hans sida. 
 
"Take me home to the place where I belong. I can face any road, even when the nights are cold"
I will always support him.
 
Robin Stjernberg // Nykvarnsdagen 2015
Photo: Therese Henriksson

Renegade

Picture of the day

Robin Stjernberg // Lotta på Liseberg, Göteborg 2014
Photo: Therese Henriksson

Take Me Home

Take me home to the place where I belong.
I can face any road, even when the nights are cold ❤️
 
Listen to Robin Stjernberg "Take Me Home" on Spotify
  

3 years of memories

 Time flies, 3 years since Robin Stjernberg released the beautiful album "Pieces" 26 June 2013
Proud of him and I will always support him
 

Sommartrivsel i Söderhamn

Äntligen, årets första sommar gig är officiellt ute!
Robin Stjernberg kommer till Sommartrivsel i Söderhamn den 21 Juli på Östra berget
Mera info på: Sommartrivsel facebook sida och Östra berget
 
"Entré 50:- (gratis upp till 15 år) och öppnar kl.18.00 med aktiviteter. Sommartrivseln startar 19.00 och huvudartisten gör entré ca 20.15. Det finns gott om sittplatsen, men medtag gärna egen stol eller filt. På området finns café, hamburgeri och uteservering med öl- och vinrättigheter"  En signering kan vara möjlig efter framträdandet, men inte bestämt än.
 
 

Så lite kan göra så mycket

Robin jobbar stenhårt på det nya musik materialet för att få klart det så snart som möjligt inför kommande spelningar! Som vi längtar att få höra men sorgligt värre när man inte har något datum i sommar och saknar honom sinnessjukt mycket.
 
Men att så lite kan göra så mycket, han gör livet ljusare. 
 
 

Studio, studio och studio

Studio, studio och studio, inga sommar gig eller sommardänga än tyvärr...denna långa väntan känner mig som Robin på bilden vill ha ny musik och spelningar från honom innan vinter kryssningen om 178 dagar!
 

Galajul Galaxy

 
EN STJÄRNSPÄCKAD GALAJUL 2016
Silja Line presenterar succén för fjärde året i rad och Robin Stjernberg är klar för GalaJul 2016

GalaJul Galaxy erbjuder som alltid en förstaklassig underhållning! Ett fullspäckat schema från det att båten lämnar hamn tills ni återigen är i land. En glittrande julshow med bland annat älskade stjärnartister som Robin Stjernberg, Molly Sandén, Hasse Andersson och Oscar Zia. Utöver detta bjuds det på partyband, pianister, DJ’s och en fenomenal galashow! Varm härlig julstämning, underhållning i toppklass och härligt julbord förstås. 
 
Mera info om artist datum, pris och bokning på www.galajul.se och www.tallinksilja.se

Summer studio

Han kör sommar studio vibez all in, och jäkla vad jag längtar att han ska bli klar med sin EP! (som skulle kommit i mars) Så sjukt pepp, orkar inte vänta längre!! Det är juni månad och halva året har gått men inga spelningar eller ny singel. Kommer det bli någon sommardänga och gig i sommar, månntro? Och vet inte om jag ska skratta eller gråta över ett svar jag fick från skivbolaget gällande hans musik. Och jag har mer koll vad Robin gör än vad han vet själv.
 
Tror på honom, och vet att det är värt all väntan. Men detta börjar bli otroligt jobbigt att inget händer och inte får träffa honom. Jobb dåre, vill bara ge honom en kram nu
 
 

Sommaren har flyttat in i studion idag!

Ett foto publicerat av Robin Stjernberg (@stjernbergrobin) Maj 30, 2016 kl. 7:44 PDT