Rep inför RIX FM Festival 2017

Snart premiär för en festlig sommar! Om mindre än en vecka drar premiären av RIX FM Festival igång i Luleå! Är så taggad inför Kristianstad nästa vecka den 9 juli!! Kommer bli riktigt roligt att se honom på scenen igen där han hör hemma. Robin hade rep igår med bland annat Niello, så det kan nog hända att han gästar festivalen med "Sista ordet".
 
Robin Stjernberg RIX FM Festival städer, än så länge:
6 juli - Luleå
9 juli - Kristianstad
30 juli - Nyköping
3 augusti - Eskilstuna
18 augusti - Växjö
 

Pieces - 4 years of memories

 
Albumet "Pieces" från Robin Stjernberg släpptes för fyra år sen den 26 juni 2013, och jag älskar den fortfarande av hela mitt hjärta! Hur är det ens möljligt att det redan har gått fyra år?? Men så många fina minnen med kärlek, meet n greet och fantastiska magiska spelningar! 
 
Ser riktigt fram emot mer ny musik och hans EP, längtar! 

RIX FM Festival 2017

 
Kom på fest en stad nära dig när Robin Stjernberg följer med RIX FM Festival 2017 turné i sommar! Helt underbart att han är klar för 5 av 10 städer, men fler städer kan tillkomma. Ska bli så otroligt roligt att få uppleva festivalen med Robin igen! Kommer bli härliga och festliga sommardagar med bästa, så taggad för denna sommaren!
  
Mer info hittar du på www.rixfmfestival.se
 

Hässleholms-festen 2017

 
Robin Stjernberg kommer till Hässleholms-festen 2017 den 11 augusti!
Och där med står Skåne´s stolthet på hemmaplanen stora scen kl. 20.30 i Djupadalparken.
 
 Biljetter och mera info hittar ni på www.hässleholmsfesten.se
 

Mix Megapol Unplugged

 
Robin Stjernberg till Mix Megapol unplugged! Mix Megapol bjuder in lyssnare på deras Facebook sida och några av lyssnarna får komma till radion på Kungsholmen i Stockholm idag 20 juni, där olika artister bjuder på några av sina största låtar. Kolla live på Facebook ca kl.18.00 på Mix megapol
 
Önskade att jag kunde vara där och stötta honom, men snart RIX FM Festival i Kristianstad

Niello ft. Stjernberg – Sista ordet

 

Robin Stjernberg Live 2017

 
 See Robin Stjernberg live this summer!
Stay tuned for more tour dates
 
 

Niello ft. Stjernberg på Sommarkrysset

 
Niello ft. Stjernberg uppträder med "Sista ordet" på Sommarkrysset nu på lördag den 17 juni!
Se live på TV4 kl. 20.00

Känslor & Sånt

 
Världens finaste och bästa, så tacksam att han finns och för att han är alltid är den han är. 
 
Lyssna på den mest godhjärtade killen, när Robin Stjernberg gästar podden "Känslor & Sånt" med Calle & Niklas på radioplay.se som pratar om vänskap, nya låten ”Sista Ordet” och lägger en superfet freestyle.

RIX FM Festival

 
Äntligen är Robin Stjernberg tillbaka, han följer med RIX FM Festival till premiären i Luleå den 6 juli och Skånes stad Kristianstad den 9 juli! Håll ögonen öppna för mer datum och städer som han kommer till på http://festival.rixfm.se/

Robin till Lotta på Liseberg

Härliga nyheter! Robin Stjernberg till Lotta på Liseberg i Göteborg den 10 juli! Biljetter och mera info på www.liseberg.se
 

Sista ordet

Underbart är inte sista ordet, detta är så sjukt bra och jag älskar skånskan! Checka in "Sista ordet" med Niello ft. Robin Stjernberg är UTE NU på Spotify. 
 
Han är helt fantastisk!
 

Niello ft. Stjernberg

 
Ny musik nu på fredag den 9 juni, underbart är sista ordet! Robin Stjernberg gör ett unikt samarbete med artisten Niello och rappar på svenska. Och därmed hans skånska i musiken, som kom som en kul överraskning idag! Älskar bild omslagret otroligt mycket, så mycket glädje! Men samtidigt undrar jag när hans egna nya EP ska släppas som han har sagt ska komma...

A month since the cruise

 
En månad sedan Viking Line kryssningen, och jag vill uppleva detta igen! Det var så magisk bra, saknar allt och alla. Ni får mig känna mig så jäkla bra!