"Feed On My Love" utmanar Rix topp 6 kl. 6

 "Feed On My Love" utmanar Rix topp 6 kl 6! In och rösta på Robin Stjernberg på http://www.ilikeradio.se/rixfm/rix-topp-6-31-maj/ och glöm inte att rösta på RIX FM instagram och Facebook imorgon till kl.18
 
I let you feed on my love. Cause I'll never get enough
 

Önska Robin Stjernberg till Hx Festivalen 2017

Lycka och drömmen om han hade kommit till min hemstad Helsingborg och gjort en magisk kväll i Nordvästra Skåne! Önska, tispa och boka Robin Stjernberg till Hx Festivalen 3-5 aug 2017 på deras Facebook sida i meddelande eller maila hx@helsingborg.se 
 
 

Stjernberg står bakom Robin Bengtsson i Kiev

Robin Stjernberg är en av låtskrivarna bakom Robin Bengtssons "I can't go on". Nu är båda två på plats i Kiev för Eurovision Song Contest. Bild: Pontus Lundahl/TT
 
Bengtsson är inte ende Robin i Kiev. På plats finns också "I can't go on"-låtskrivaren och förre Melodifestivalvinnaren Stjernberg. – Vi är ett stabilt gäng, säger han till TT.
 
Robin Stjernberg vann Melodifestivalen 2013 med "You" och fick representera Sverige i Eurovision Song Contest, som då avgjordes i Malmö. I år vann han Melodifestivalen igen – den här gången som låtskrivare. Robin Stjernberg är nämligen av en av upphovsmännen bakom Robin Bengtssons "I can't go on".
 
– Den var tänkt för Robin redan från början, sedan var den ute på lite villovägar, men när han väl sjöng den så kändes det helt rätt. Vi kände direkt att det är en stark låt, det är ju en bra poplåt, säger Robin Stjernberg när TT träffar honom i Kiev.
 
Han berättar att han njuter av att vara på Eurovision utan att behöva vara artist.
– Det är asgött, så jäkla skönt. Det är ju semester liksom, jag gör lite intervjuer och pratar om hur "nice" det är här. Det är en go' "vibe".
 
TT: Hur skulle du beskriva din roll här?
– Vi är med och lyssnar på ljudet, det som hörs i tv:n, och tycker till om det. Så vi har egentligen inte så mycket att göra här förutom att vara ett grymt stöd, peppa Robin och backa gänget, säger Robin Stjernberg. 
 
Trots att han har upplevt Eurovision Song Contest som tävlande har han inte delat med sig av några särskilda tips till Robin Bengtsson.
– Jag sa det till honom, att jag inte har några direkt tips. Det är bara att ha kul. Resten kan han ju, Robin är så trygg och det gör att alla andra runtomkring också blir trygga, säger Robin Stjernberg.
 
Robin Bengtsson säger att han ändå är glad över att Robin Stjernberg finns på plats i Ukraina:
– Jag umgås mycket med Robin privat och det är skithärligt att få dela den här upplevelsen med en kompis. Det är ju egentligen lika mycket han som tävlar som jag, så det är jättekul att han är här.
 
På lördag väntar finalen av Eurovision Song Contest och Robin Stjernberg tror att låten som han har skrivit kan gå långt.
– Känslan säger att den hamnar i det övre skiktet, topp fem. Jag tror att den kommer att sticka ut tillräckligt jämfört med allt det andra, säger han.
 
Källa: www.sydsvenskan.se

RIX FM Festival 2017

 
Äntligen är Robin Stjernberg tillbaka!! Denna lyckan att han följer med RIX FM Festival i sommar, har så saknat honom där. Vilka städer han följer med till kommer i början av juni, men om jag känner honom rätt blir det allt några stopp i Sverige. Nu kör vi den bästa festivalen i sommar! 
 
Mera info: 
 festival.rixfm.se

Go Sweden and team Robin

Robin Stjernberg var Sveriges Eurovision-hopp 2013. Nu är han återigen uppslukad av den festliga bubblan – men i en ny roll.

– Jag kommer stå med tio eurovisiontröjor på mig och bara stå där och skrika och bara äta massa ”kievsky kotletki”, säger han.

Robin Stjernberg står bakom svenska Eurovisionbidraget ”I Can’t Go On” tillsammans med David Kreuger och Hamed ”K-One” Pirouzpanah.

Under måndagen påbörjar Stjernberg, som tävlade för Sverige 2013, återigen en resa mot en åtråvärd finalplats samt topplacering i Eurovision Song Contest. Då anländer han till Kiev.

– Jag kommer stå med tio eurovisiontröjor på mig och bara stå där och skrika och bara äta massa ”kievsky kotletki”.

”Kievsky kotletki”?

– Jag har fått lite tips av folk som har pratat om att det är ganska speciell mat i Ukraina och det är väl en kotlett från Kiev. Jag vet inte, men de säger att det är svingott. Jag får tagga inför den.

Robin Stjernberg vet exakt vilken slags ryggdunk som Robin Bengtsson behöver just nu, knappa dygnet före första semifinalen.

– Han behöver lita på sig själv och att han kan numret, för det kan han. Han är rätt självsäker och trygg och har gjort det här rätt mycket nu, så nu behöver han bara släppa allting och njuta. Det syns igenom. Så, koppla av, sjung och ha kul, så kommer det gå jättebra, säger han och fortsätter:

– Jag är där för att ha det lite ”nice”. Vi gjorde jobbet för många månader sedan. Nu handlar det väl bara om att stötta och höja. Jag är mer där som en polare, kan man väl säga.

Låten vilar i trygga händer, menar han, såväl artist- som produktionsmässigt.

– Jag litar ju på Robin, numret och människorna bakom. Det finns ingen oro alls.

Vem eller vilka blir tuffaste motståndet, tror du?

– Italienaren där kan nog bli rätt farlig.

Har ni skrivit en vinnarlåt?

– Jag tror definitivt på en topp fem i finalen. Han går absolut direkt till final. Jag tycker att han sticker ut i startfältet, numret sticker ut och låten sticker dessutom ut. Det är väldigt hög kvalitet. Ett grymt, proffsigt nummer redan i Mello. Det skulle vara superkonstigt om det inte tar sig vidare.

Får vi se dig som artist i Melodifestivalen igen?

– Jag tror inte det kommer vara inom en snar framtid. Jag fokuserar verkligen på hantverket skriva musik och är inne i ett jättebra ”flow” och släpper låtar som bara blir bättre och bättre. Jag håller på att bygga upp mig själv just nu, och jag älskar det. Och att jag kan kombinera det med att skriva åt andra. Så Mello är jag inte sugen på just nu, säger Robin Stjernberg som just nu är aktuell med sin nya singel ”Feed On My Love”.

Källa: Aftonbladet

You make me feel so damn good

Så jäkla bra och perfekt kryssning helg med världens bästa, ville inte att den skulle ta slut! Saknar redan allt och alla, ge mig sommar och festival gig. Ny musik för varje spelning jag går på, vill så ha hans EP och flera gig nu! 
 
Robin Stjernberg is magical perfection
 
 
 

Viking Line Weekend

Äntligen är den efterlängtade Viking Line Weekend kryssningen kommen! Imorgon drar jag till Stockholm och träffar fina vänner innan vi bordar ombord på Cinderella, kommer bli otroligt roligt att se Robin Stjernberg på scenen igen. Detta ger mig lycka i livet, som jag har längtat är så taggad!  
 
I let you feed on my love. Cause I'll never get enough
 

Feed On My Love - Radio Version

Överraskning fredag, singeln "Feed On My Love" av Robin Stjernberg har släppts i radio version på Spotify! Med ett lite annorlunda sound inte så mörk och djup som orignalet, just love it! Vad kan man mer göra än att älska honom, så magisk perfekt.
 
NU ska bara hans efterlängtade EP släppas, som är nog produktion försenad fast han sa att den var klar och skulle släppas till våren. 
 
 

Finally may and Viking Line weekend

Äntligen maj, tagga Stockholm och Viking Line kryssning på lördag med fina vänner!! Bara 3 dagar kvar till en efterlängtad spelning där han hör hemma, som är så behövlig nu. Kommer bli riktigt roligt i helgen, sjukt vad jag har saknat honom! 
 
Photo from @stjernbergrobin Instagram
 

Rix topp 6

Äntligen, Robin Stjernberg utmanar på Rix topp 6 klockan 6 med "Feed On My Love" ikväll!! Detta är så otroligt roligt att se igen på rix, som var ett bra tag sen. Tror senaste Rix topp 6 var "Body Language". Hoppas verkligen att det är den perfekta månaden att släppa hans efterlängtade EP nu
 
In och rösta på Rixfm Instagram/Facebook och rixfm.se