Two months ago

Två månader sedan Robin Stjernberg rockade på kryssningen Silja Line Galaxy! Har inte träffat honom sen kalla mars och nu är det sommar och juni månad snart, vad händer?! 2016 skulle bli bäst?! Saknar galna spelningar med honom
 

Saknaden är stor

Saknar honom jättemycket, så otroligt jobbigt för jag vet fortfarande inte när jag träffar Robin igen❤️ Hoppas verkligen i sommar, men det finns inga sommar spelningar än som är lite synd för sommaren 2016 skulle bli kanon bäst ju med ny EP och gig! 
 

Önska Robin till Rix fm festival 2016

Snart drar sveriges största festivalturné ut på vägarna och nu är städerna klara, hit kommer Rix fm festival 2016 i sommar! Och Skåne levererar festival 2016!! Önska Robin Stjernberg till årets festival på deras Facebook sida, Twitter och Instagram @rixfmfestival. På måndag börjar Rix fm avslöja vilka artister som är klara för sommarens festival.
 
Lyssna på RIX MorronZoo varje vardag för att få veta först av alla!
 
 

Galajul Galaxy 2016

Hittade en kryssning på Silja Line eller vad är detta?! Ska Robin Stjernberg giga på Galajul Galaxy 2016 3 dec eller är det gammalt för dom brukar inte släppa artister förrän till hösten?? Så förvirrad...men det står 2016, samt boka och det är en av Robins nya promobilder! Och att jag hörde ett rykte om en till kryssnig, så hoppas detta är sant!
 


3 years since ESC 2013 final

Isn’t it crazy! Already 3 years ago Robin Stjernberg represented Sweden with "You" in Eurovision Song Contest 2013 final in Malmö 18th may, time flies. So incredibly proud of him, so much love.
 

Project Playground "A Piece"

Världens finaste, som gör världen starkare och ljusare! Robin Stjernberg samarbetar med Project Playground💚 En verksamhet för ungdomar och barn i Sydafrika och Sverige, där en av grundarna är prinsessan Sofia. 
 
Visa att du bryr dig! Project Playgrounds armband "A Piece" symboliserar att vi alla är en viktig pusselbit i arbetet för att ge barn och ungdomar en bättre tillvaro och ljusare framtid. Alla pusselbitar passar varandra för tillsammans förändrar vi världen - bit för bit, barn för barn. Armband a piece kostar 100:-
 

Rockbjörnen 2016

 
Klicka in på Rockbjörnen 2016! Nominera Robin Stjernberg till årets manliga liveartist, hans magiska låt "Take Me Home" till årets svenska låt och "Stjernor" till årets bästa fans. Du kan nominera en gång om dagen till och med 10 juli 2016!
 

Vibez in the studio

Att det är färre gig detta året, och jag tyckte de var lite förra sommaren...vill bara ha ett grymt gig eller EP datum att se fram emot nu. Han måste bara släppa hans sommardänga och komma ut från studio grottan!! För nu har dom börjat släppa Rix fm festival städer för 2016 och Skåne levererar, hoppas av hela mitt hjärta att Robin Stjernberg följer med festivalen i år efter uppehållet 2015. 
 
Här var det mycket gos björn och studio vibez, saknar honom ganska mycket! 
 

Gold for "Can't Hold Me Down"

Robin Stjernberg har fått stjärn guld för att han har varit med och skrivit Idolvinnare låten Can't Hold Me Down" 2015! Fantastisk, han är guld värd💛 
ESC 2013 Malmö

Dessa äkta känslor från Robin när jag tittar igenom mina bilder från Eurovision song contest 2013 i Malmö nu i Eurovision tider, gos! Att det är 3 år sen Robin Stjernberg fick uppleva sin dröm, och som han fortfrande lever i är ofattbart. Är så stolt över honom att han tog sig dit han är idag, som är en fantastisk artist och magisk låtskrivare. 
 

Sweetheart

Naww hjärtat då, när han twittrade om hans musik igår kväll, so much love. Robin Stjernberg har verkligen en go själ och ett hjärta av guld, kommer alltid stötta honom och finnas vid hans sida❤️ Önskade att jag kunde trolla fram hans musik magi nu, så behövligt när sommaren har kommit till Sverige!
 
 

Robin kompar Jens Hult musik video

"Det är en intim video, en kommer väldigt nära. Jens Hults röst är avskalad, naken, och i bakgrunden sitter Robin Stjernberg och spelar på ett ensamt piano. Det blir väldigt, väldigt fint." Igår var det videopremiär för Jens Hult akustiska version av "Aldrig mer" skriven av Robin och Jens en kall april dag. Helt fantstiska låtskrivare, som gör så mycket magi.