Sommar i city

Lyckan är obeskrivlig, så pepp!! Missa inte Robin när han kommer till Kristianstad i Skåne den 3 Juli, nu kör vi äntligen Skåne power igen om 3 veckor! Så otroligt glad att detta kom upp när Robin har sjukt lite spelningar, denna glädjen är på topp!
 
"Under stjärnorna", jag förstår nu varför konserten är 22.30 på kvällen. Detta kommer bli en helt magisk perfekt sommar kväll och natt! Det där att ha körkort, hade suttit fint nu igen. Men får bli övernattning i Kristianstad fast jag bor i Skåne, men blir mys. Ni kan läsa mera på http://turism.kristianstad.se/sommaricity 
 
 

My best days are with you

Världens bästa! Så otroligt roligt med gig igen, dagen i Nykvarn var verkligen så behövd. Efter 100 dagar fick jag äntligen träffa denna fantastiska gosiga själen igen! Har verkligen saknat allt och alla. Helt underbart att träffa nya vänner tack vare Robin! Min glädje har varit på topp sen i fredag, de ni! Det kallar jag en helt underbar känsla som en person kan ge en. 
 
"Hej älskling, har saknat dig också" Han är så sjukt fin och en helt underbar älskvärd artist, kärlek till denna killen. Han gör mig lycklig varje dag!