Jag blev jag

Robin Stjernberg har skrivit och producerat Jens Hult's nya låt "Jag blev jag" tillsammans med Jens Hult.

Lyssna på Spotify!

 

Teaser, soon new music

Så mycket retsticka när han tweetrade förra veckan, kan han inte bara släppa ett release datum nu! Blir inte denna månaden heller tydligen som han har sagt. Känns som "snart" är en evighet, jag hinner gå i höst/vinter ide innan dess. Har väntat på detta miraklet sen början av våren/sommaren.

Men jag vet innerst inne att denna väntan på Robin Stjernberg nya musik är så värt det ❤️

 

Du är ett sommarregn

Längtar, trånar och väntar på Robin Stjernberg nya singel, förhoppningsvis kommer sommarregnet innan hösten faller på. Nu är det också 100 dagar kvar till kryssningen på Silja line Galaxy snart dags att boka tåg till Stockholm och hytt, kommer bli riktigt roligt igen! 
 
Men jag säger bara detta, jag vill inte vara förkyld denna kryssningen okej bra
 

Tweet

Att vi skulle vara delaktiga i något med Robin Stjernberg musik, undrar om det var platserna han tweetrade om igår? Musikvideo?? Sjukt nyfiken nu, han är så sneaky hela tiden!
 
 
Måste bara älska hans profilbild ❤️

 

 

Gosigaste

Gos, men kan Robin bara släppa sin nya låt någon gång, eller ett datum till den iallafall är så nyfiken och förväntansfull😘 Att augusti är snart slut och redan september nästa vecka, känns som nu att det blir en ny höst singel

 

Follow on Instagram

Följ gärna min fansite stjerna_forever på Instagram, puss!💋✨

 

New song

 Är det nu det händer snart igen?! Senast Robin Stjernberg släppte ny låt var i januari med "Take Me Home" Har väntat på detta hela våren/sommaren, så taggad på ny singel så ni förstår inte!! Han är skapar magi i Malmö!
 
 

Damn! Recorded epic horns for a new song at #Gulastudion earlier today. Sounds amazing 🎺🌟

Ett foto publicerat av Robin Stjernberg (@stjernbergrobin) Aug 16, 2016 kl. 7:55 PDT

Recording in the studio, new music soon

Att Robin Stjernberg gör inspelning i studion, amen! Har så sätt fram emot detta så länge, snart ny musik. Blir så nyfiken om han kommer verkligen släppa ny singel nästa vecka eller det blir början av september?! Men det är så nära nu och det kommer att hända. Kärlek! 

 

Hello sunshine

Robin Stjernbergs älskade Skåne land, han är hemma! Nu är han sådär nära men ändå inte, saknar honom lite snart en månad sen jag träffade honom. Men förstod nästan när han syster skrev på snapchat om Hässleholm och familjen igår. 
 
Men man vill inget hellre än att Robin ska släppa sin nya magiska härliga musik nu!
 
 

Skåne ❤️️

Ett foto publicerat av Robin Stjernberg (@stjernbergrobin) Aug 15, 2016 kl. 10:48 PDT

Way out

Senaste dagarna har Robin Stjernberg varit på festivalen Way out west i Göteborg med vänner som alla andra artister, han är so way out nu! Nu ny vecka, nya möjligheter. Datum till ny musik kanske? Vill bara att denna goa själen ska släppa ny singel nu i augusti!

 

Soon I´ll see him again

11 augusti, bara 3 månader tills jag ser honom igen på Hässleholms Galakväll den 11 november! Att Hässleholm är Robin Stjernberg hemstad känns så bra för då vet man att han alltid återvänder hem till vackra Skåne, men en spelning hade inte suttit fel i september nu när hösten är runt hörnet. 
 
 
Biljetterna till Hässleholms Galakväll släpps den 21 september
Galan börjar 18.30 är ca 4 timmar och 30 minuter inkl. paus i Hässleholms kulturhus
Pris: 425:- inkluderat mat och dryck
Försäljning sker på Hässleholm turistbyrå tidigast 21/9
Kan också bokas online på http://turism.hassleholm.se/evenemang 

New pop music is coming

Robin Stjernberg egna obeskrivliga konstiga knas tweet att ny musik är här snart! Man kan inte mer än älska honom, längtan är enorm stor nu! Kan detta hända att han är tillbaka nu i augusti med ny singel, hoppas på ett datum inom den närmaste veckan!

 
 

Miss him at this year's Rix fm festival

Att man redan saknar att se Robin Stjernberg på scenen där han hör hemma, och han är så saknad på årets Rix fm festival. Han har inte turnérat med Rix fm festival på 2 år, måste få honom tillbaka nästa sommar. Och har bara väntat sen 2015 men förhoppningsvis är han tillbaka på musik spåret med ny magisk EP/album och sommarturné 2017!
 
Come back, Robin!
 
Robin Stjernberg @ Rix fm festival 2014- 2013
Photo: Therese Henriksson
 

You rule my world and you're a sensation

Hade verkligen behövt det där release datumet denna sista sommar månaden, känns som en lång evighet på ny musik från Robin Stjernberg men vet att all denna väntan är så värt det! Hoppas verkligen han kommer tillbaka detta året, när han har jobbat över 2 år med sin nya musik. 
 
Soon I´ll see him again, 95 days to Hässleholm! With you I'm the fighter.
 
 

Sötnos

 

Allergy won't stop me.💙💙

Ett foto publicerat av Robin Stjernberg (@stjernbergrobin) Aug 4, 2016 kl. 11:48 PDT

Hi Instagram

Hej till nya Instagram snap, gos❤️

 

23h kryssning på Silja Line Galaxy

Den 3 dec uppträder Robin Stjernberg på GalaJul, boka in en 23h kryssning på Silja Line Galaxy! ✨🛳 Mera info och bokning på www.tallinksilja.se

 

Hoping for new music soon

Augusti och det känns att Robins nya musik är nära nu förhoppningsvis, längtar och det kommer bli så sinnessjukt bra! Det är verkligen så behövligt nu, när han skulle släppt något till våren/sommaren men inte blev av.